פיליפס 240PW9EB – מסך מחשב לעבודה ומשחקים - ביקורת

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113

א

אורח

אורח
עוד לא הבנתי מה כול כך מיוחד?

עוד לא הבנתי מה כול כך מיוחד במסך הזה? הכול סטנדרטי והמחיר אולי פי 2 מהמחיר הממוצעל מסכי 24 אינץ' למחשב.
בזבוז של כסף, והוא גם לא יפה במיוחד.
אני מעדיף בהרבה את LG 24'' SCRAT שעולה 1,500 שקל ומביא אותם ביצועים בעיצוב הרבה יותר יפה לעין.

א

אורח

אורח
מיותר לחלוטין מחיר מופרז

כמו מקבילי אני מעדיף לקנות מסך 24 רגיל עם מחיר יותר נרמאלי

מ

מומחה

אורח
תלוי

לשני המגיבים מעלי, אם אתם סתם גולשים באינטרנט וכותבים בוורד, אז אתה באמת לא צריכים את המסך הזה, אבל אם אתה מחפשים דיוק צבע ויכולת הפרדה בין גוונים לצורך פוטושופ וגרפיקה, אז זה בהחלט שווה את תוספת הכסף ואפילו חובה.

מסך עם פנל TN פשוט לא יתאים למשהו גרפי.

א

אורח

אורח
בנוע למה שאמרת (זה שמעלי)

מה בנוגע למשחקים? המסך הזה באמת חשוב לגיימינג? כי יש לי כרגע מסך 19 אינץ' רגיל למידי של סמסונג, ולחבר שלי יש מסך 24 אינץ' של LG, ואין הבדל! האם יהיה הבדל כזו משמעותי במסך זה לעומת מסיכים רגילים שיהיה שווה להוסיף עליו עוד הרבה כסף?

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
זה בוודאי מסך איכותי אבל מסכים עם פאנל e-IPS כבר יצאו וימשיכו לצאת.
הם עולים בערך חצי מחיר מהמסך הזה ואיכותיים בהרבה ממסכים מבוססי פאנל TN.
המוצר הזה לא משתלם.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה בנוגע למשחקים? המסך הזה באמת חשוב לגיימינג? כי יש לי כרגע מסך 19 אינץ' רגיל למידי של סמסונג, ולחבר שלי יש מסך 24 אינץ' של LG, ואין הבדל! האם יהיה הבדל כזו משמעותי במסך זה לעומת מסיכים רגילים שיהיה שווה להוסיף עליו עוד הרבה כסף?

השאלה היא איזה סוג פאנל יש למסך 24" של החבר שלך...

V

Vector

אורח
מסך מקביל

האם קיים מסך עם תכונות זהות, אבל בגודל של 22" ? תודה.

תומר_יפה

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
1
מסך מדהים וזול ביחס לאיכות שהוא נותן.
כיילתי הרבה מסכים מסוגים שונים, כולל מסכי S-IPS, והמסך הזה עם פאנל ה-H-IPS, הגיע לכיול המושלם ביותר שראיתי.
עקומות הצבע מדוייקות ב-100%, וה-GAMUT ענק, מקביל לפלזמה של פיוניר. מצורפת תמונה של תוצאות הכיול (אל תתייחסו לבהירות, זה עניין של בחירה).
מבחינתי זה המסך האידאלי לעבודה גראפית ברמה גבוהה.

תמונות מצורפות

• 240PW9EB_calibration.jpg
    240PW9EB_calibration.jpg
    KB 66.1 · צפיות: 5

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, זה המסך עם GAMUT ששום מסך רגיל לא מדגדג והתמיכה בפרופילי צבע שונים פשוט מצויינת.

STAVGO

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איך המסך הזה בהשוואה לP2370 של סמסונג מלבד מבחר החיבורים המצומצם?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הפיליפס מגיע עם פנל LCD איכותי יותר, חשוב לעבודה גרפית, פחות רלוונטי לגלישה באינטרנט / וורד וכו'.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור