פיוניר dv-600

directse

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
בכוונתי לרכוש את הפיוניר DV-600, האם מישהו מחברי הפורום הנכבדים יודע על איכותו מבחינת השמעת מוסיקה דו ערוצי?, האם יש הבדל גדול בינו לבין אחיו קטנים DV-300 או DV - 400 מבחינת סאונד ומבחינת תמונה?

כפי שאני הבנתי מהתעניינות בחנוית השונות ב DV 600 יש מעגל אחד שמע, ולידו מעגל שני לDVD, האם זה נכון? והוא נחשב לאיכותי ביותר בשמע דו-ערוצי, אומנם לא cd אבל מתקרב בגלל עניין פיצול המעגלים בתוך המכשיר.
האם יש הבדל גדול בינו לבין מכשירי dvd פשוטים (ז"א רכישות סופר ב - 200 ש"ח), מבחינת סאונד ותמונה?

יש בחנויות נאינטרנט השונים שני יבואנים של הDVD, כאשר יש פער מחירים של 500 ש"ח ביניהם האם מישהו יודע למה, חוץ מעניין האחריות?, מכיוון שקראתי באתר של פיוניר שיש לרכוש רק זון 2, בעוד אני קורא באתר שיש הרבה "בעיות" עם המכשירים לכמה אנשים.

תודה מראש לכל העונים וגם לאלה שלא

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
קניתי אתמול את הDV410 (למעשה קניתי 2 יחידות).
נשמע סביר מאד במוסיקה.
מחובר לאינטגרייטד של דנון + רמקולים של SCANDYNA.
אם אתה רוצה רק דו ערוצי - לך על CDP יעודי (יעלה יותר).
למה תחבר את הפיוניר?
ובכלל כדאי שתקנה את ה610 - דגם חדש יותר - עולה ~1000 ש"ח.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
בכוונתי לרכוש את הפיוניר DV-600, האם מישהו מחברי הפורום הנכבדים יודע על איכותו מבחינת השמעת מוסיקה דו ערוצי?, האם יש הבדל גדול בינו לבין אחיו קטנים DV-300 או DV - 400 מבחינת סאונד ומבחינת תמונה?

כפי שאני הבנתי מהתעניינות בחנוית השונות ב DV 600 יש מעגל אחד שמע, ולידו מעגל שני לDVD, האם זה נכון? והוא נחשב לאיכותי ביותר בשמע דו-ערוצי, אומנם לא cd אבל מתקרב בגלל עניין פיצול המעגלים בתוך המכשיר.
האם יש הבדל גדול בינו לבין מכשירי dvd פשוטים (ז"א רכישות סופר ב - 200 ש"ח), מבחינת סאונד ותמונה?

יש בחנויות נאינטרנט השונים שני יבואנים של הDVD, כאשר יש פער מחירים של 500 ש"ח ביניהם האם מישהו יודע למה, חוץ מעניין האחריות?, מכיוון שקראתי באתר של פיוניר שיש לרכוש רק זון 2, בעוד אני קורא באתר שיש הרבה "בעיות" עם המכשירים לכמה אנשים.

תודה מראש לכל העונים וגם לאלה שלא

לאיזה מגבר אתה מתכוון לחבר אותו?
אולי האיכות של הממיר הפנימי שלו מספיק טובה ולכן אין סיבה לקנות את היקר, אלא להשתמש בDAC הפנימי של המגבר.

בנוסף הייתי לוקח את ה 410 כמו שליאור קנה ומוסיף לו את זה:
http://www.fuse.co.il/products/109326

בנוסף שים לב, לא כל מערכת ולא כל טלויזיה תראה את ההבדלים בין המכשירים. היום גם מכשירי כניסה הם באיכות טובה מאוד במיוחד אם הם מחברות מוכרות וטובות.

directse

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
פירוט ושאלה בצידה

קודם כל תודה לאורי ולליאור על תשובתכם

המערכת שלי כוללת dvd apex815 רסיבר ימאהה 611 ורמקול מדפי של מורדנט שורט 902

פעם בכמה זמן אני מסתובב בין חנויות אודיו וקולנוע ביתי "ומציק" להם לשם רכישה, התענינתי השבטע ברסיבר סטריאו אבל בגלל המחיר זה נפל, והגענו להחלפת מכשיר הDVD, אבל בגלל שאני צופה 50% בקולנוע ביתי וב - 50% מוסיקה, הגעתי עם המוכר להחלטה ללכת על dvdשל פיוניר ולכן שאלתי אם יש הבדל בשמיעה במוסיקה ובין איכות תמונה בין dvd שונים.

ובחיפושיי בסוף השבוע ובשיחה עם ט.ר. היבואן של פיוניר הבנתי ממנו שאין הבדל בין הדגמים באיכות תמונה ומוסיקה אלא בפ'יצרים, אז למה לקחת דגם 610 שאני לא צריך את הפ'יצרים הנוספים שיש בו לעומת 410?

דבר נוסף איך לחבר את הDVD באיזה חיבור ועל איזה dvdללכת?, האם להחליף? (או אולי בגלל להחליך רמקול) - כל הזמן משדרגים.

הערה קטנה - חיפשתי וקראתי תגובות נוספות בפורום כמובן לפני ששאלתי את השאלה אבל ראיתי פשוט בלבול בין ל\כל חבריי האתר, יש כאלה "שישבעו שאין הבדל וכאלה ששמעו הבדל"

לילה טוב ותודה רבה

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
אופס...
רבותי - קניתי בכלל את ה310...
ההבדל בינו לבין ה410 הוא באפשרות\תמיכה בHDMI שאין לי בה צורך.
ההבדל בין ה410 ל610 הוא תמיכה בSACD ו DVD AUDIO.
בsection של האודיו רואים אותם ממירים\מאפיינים בכולם.
בקיצור ההבדלים כנראה רק בVIDEO + תמיכה בפורמטים מתקדמים - אם אתה באמת זקוק להם תקנה.
אבל על פניו נראה שבסטריאו טהור אין הבדל בין הדגמים.
ה410 עולה ~1000.
ה610 עולה ~1400.

על פניו ה310 מהווה גם הוא שדרוג משמעותי על הAPEX.
ובכלל קשה לי להאמין שתוכל לשמוע הבדל בין מקורות עם ההגברה הנוכחית.

הרמקולים *נחשבים* מציאה למחיר שלהם ותצטרך כניראה להשקיע יותר משחשבת ע"מ לשדרג אותם.

ליאור.\

נערך לאחרונה ב:

iec

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אופס...
רבותי - קניתי בכלל את ה310...
ההבדל בינו לבין ה410 הוא באפשרות\תמיכה בHDMI שאין לי בה צורך.
ההבדל בין ה410 ל610 הוא תמיכה בSACD ו DVD AUDIO.
בsection של האודיו רואים אותם ממירים\מאפיינים בכולם.
בקיצור ההבדלים כנראה רק בVIDEO + תמיכה בפורמטים מתקדמים - אם אתה באמת זקוק להם תקנה.
אבל על פניו נראה שבסטריאו טהור אין הבדל בין הדגמים.
ה410 עולה ~1000.
ה610 עולה ~1400.

על פניו ה310 מהווה גם הוא שדרוג משמעותי על הAPEX.
ובכלל קשה לי להאמין שתוכל לשמוע הבדל בין מקורות עם ההגברה הנוכחית.

הרמקולים *נחשבים* מציאה למחיר שלהם ותצטרך כניראה להשקיע יותר משחשבת ע"מ לשדרג אותם.

ליאור.\

איפה ראית מחיר של ה-410 ב-1000 ש"ח +- ...הוא עולה כ-650 עם אחריות 3 שנים של ט.ר

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
איפה ראית מחיר של ה-410 ב-1000 ש"ח +- ...הוא עולה כ-650 עם אחריות 3 שנים של ט.ר

מצויין - יותר טוב, זה המחיר שזכרתי ממעמד הקניה שלי שהיה בBESTBUY, כנראה שלא זכרתי טוב... (הרכישה הייתה אימפולסיבית ולא משמעותית עבורי - זה היה יותר בהקשר של "הילד בן ה4 רוצה לראות DVD ואין עם מה...").
אני את ה310 קניתי ב400 ליחידה.

mash

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש עוד הבדל קטן ששכחת בין ה 310 ל אחרים -הוא חסר כניסת USB
שיש באחרים.
לא יודע מה הייתי עושה ללא הפונקציה הזו...

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
יש עוד הבדל קטן ששכחת בין ה 310 ל אחרים -הוא חסר כניסת USB
שיש באחרים.
לא יודע מה הייתי עושה ללא הפונקציה הזו...

ידידי היקר - יש לו USB ועוד איך!
למעשה השתמשתי עד היום יותר בUSB מאשר בTRAY של הCD...

mash

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ידידי היקר - יש לו USB ועוד איך!
למעשה השתמשתי עד היום יותר בUSB מאשר בTRAY של הCD...

צודק!
התבלבלתי עם ה 300 - הדגם הקודם שבו לא היה USB.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור