פטיפון Technics

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הצלתי מפח הזבל מערכת של Technics, מה שנקרא בזמנו Rack system מ 1985 שהמשפוחה קנתה ב 1985 בניו יורק (אצל "קרייזי אדי" למי שהכיר). מכל המערכת הזו אני חושב שאשמור רק את הרמקולים ואת הפטיפון (הארונית, המגבר המשולב, הטיונר והCD לא שווים את עלות השינוע מניו יורק. קרייגס ליסט, הנה אנו באים.

השאלה של היא לגבי הפטיפון. הדגם הוא Technics SL-b260, ואני לא מוצא עליו כמעט כלום ברשת - ויש לי הרגשה שזה פטיפון שקיבל מארז קצת שונה ומספר דגם שונה כדי שיוכלו לכלול אותו ב Rack system כעסקת חבילה. בכסף הוא לא שווה כלום - מעניין אותי לדעת אם כפטיפון הוא סביר.

האם הוא שווה את המאמץ של שינוע מניו יורק? לי הוא זכור בתור נער כפטיפון טוב, אבל אתם יודעים...מה שנחשב לטוב באוזנינו אז לא בטוח שהיה עובר את מפתן הכניסה היום.
images

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
הפטיפון פועל על חשמל 60H באמריקה . חוץ מיזה פועל על מתח 110V . שנאי לא יעזור חשוב התדר שבישראל 50H . יסתובב לאט לאט בישראל

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
הפטיפון פועל על חשמל 60H באמריקה . חוץ מיזה פועל על מתח 110V . שנאי לא יעזור חשוב התדר שבישראל 50H . יסתובב לאט לאט בישראל

לא בטוח שהפטיפון הזה פועל עם מנוע AC.. טכניקס תמיד השתמשו במנועי DC בדרך כלל עם SERVO שמייצב את המהירות.
כך שיש מצב שניתן להחליף את השנאי הפנימי...

האם הוא שווה את המאמץ של שינוע מניו יורק? לי הוא זכור בתור נער כפטיפון טוב, אבל אתם יודעים...מה שנחשב לטוב באוזנינו אז לא בטוח שהיה עובר את מפתן הכניסה היום.

השאלה הזו היא השאלה שקובעת במקרה הזה. ועל זה אין לי תשובה. אלא אם כן יש לך שימוש במכשיר הזה..

בכסף הוא לא שווה כלום - מעניין אותי לדעת אם כפטיפון הוא סביר.

בתור פטיפון כניסה כקוריוז... אולי ?

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
שמדובר בפטיפון דיוק מירבי הוא שם המשחק, ככל שהכל דופק כמו שצריך אתה תרגיש את היתרונות של הפטיפון, כאשר משהו הכי קטן לא יסתדר הסאונד יהיה רע ויחזיר אותך לדיגיטל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור