זה פטיפון ראשון, לא יודע אם יהיה חכם להשקיע סכום גבוה, שמעתי בחנות אמנם הסאונד לא היה חזק כי זה היה פטיפון עם רמקול פנימי אבל האיכות סבירה. זה מיועד לבית.היי,
מציע לך לעשות חישוב מסלול מחדש.
בתקציב הזה לא תקבל "משהו" איכותי. (הייתי מגדיר את מה שתקבל "אפילו לא זבל")
חבל על כל אגורה.
כדי לקבל משהו סביר (ולא אודיופילי) תצטרך להוציא הרבה הרבה יותר מהתקציב שלך (פי 10?)
וזה עוד לפני ששאלתי אם יש לך תקליטים (שאם לא - עולים הרבה כסף )
שנה טובה
קראתי קצת, באמת הרבה ממליצים על project, כנראה אני אלך על זה.
בדרך כלל אני לא קונה יד שניה אבל אולי במקרה הזה שווה לבדוקהייתי ממליץ בחום לקנות יד שניה, זה ימקסם את ההשקעה. תמצא אצל יאיר פורמן מטדי פרדו בהוד השרון פטיפונים יד 2 מטופלים
הייתי ממליץ בחום לקנות יד שניה, זה ימקסם את ההשקעה. תמצא אצל יאיר פורמן מטדי פרדו בהוד השרון פטיפונים יד 2 מטופלים
אפשר להפריד את התקליטים מהתקציב, לוקח בחשבון שזה עוד השקעהשנה טובה,
זה מה שהיית ממליץ לו בתקציב של 1500 ש"ח ?
לפי הבנתי אין לו עדין אף רכיב של מערכת..גם לא תקליטים...
מה שברור שזה לבית..
אוקיי, אז מה אתה כן ממליץ?תקשיב...חבל על כל שקל שתשקיע
סט אנלוגי באלפים בודדים זה זבל
תקליטים חדשים זה סיפור יקר ואיכות זבל
דווקא כן חושב להתחיל, מקסימום הנזק יהיה קטןהיי ערן. צר לי להסכים עם קודמיי,אבל אם אתה לא מוכן להשקיע כמה עשרות אלפיי שקל בפטיפון פלוס התקליטים לא כדאי להתחיל את המסע לעולם האנלוג.
אם הציפיות לא גבוהות מלכתחילה לא יכולה להיות אכזבה. מודע לזה שהאיכות לא תהיה גבוהה בהתחלה, אבל מעדיף להשתפשף על משהו פשוט קודם.אני בסך הכל מנסה למנוע מפח נפש. יש הבדל ענק בין הוספת פטיפון למערכת קיימת(ליאור) ולהתחיל בניה מאפס(ערן). לדעתי אם בעתיד הרחוק לעין אין התפתחות לכיוון כמה מאות תקליטים לא כדאי להתחיל עם האנלוג ולהתרכז בדיגיטל עם תוכן חינמי.
אין לך מה להשקיע בפטיפון עם רמקולים מובנים
זה זבל של ממש
פטיפון זה סה״כ מקור כמו כל מקור אחר
ז״א צריך את המערכת שיחובר אליה
תתחיל באינטגרייטד עם פונו ורמקולים נחמדים
ואז תוסיף פטיפון, לא חייב יקר, אפשר פרוגקט או רגה בסיסי ונחמד עם אנטי סקייטינג.