פוקאל 906 - מדפי

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
שלום לכולם,
אני צופה פאסיבי באתר הזה ומאוד נהנה ממנו. לשיגעון האודיו הגעתי דרך המנהל שלי, שהוא מדי פעם גם כותב כאן.

יצא לי להאזין לא מעט פעמים לפוקאל ומאוד התרשמתי מהצליל ומהנתונים היבשים (התנגדות וכו').
אני מחפש רמקולים עם במה רחבה ככל הניתן, מאוד מתחבר לצליל "הגרמני", ופחות מתחבר לצליל המסורס בגבוהים.

אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים הנ"ל ואיך הם (נניח) מול המקבילים כמו LS50, מוניטור אודיו ודומיהם.

הרמקולים יחוברו לארקאם A90 הקשיש, אשר נרכש חדש מהיבואן לפני המון שנים, ושעדיין נותן בראש.

מוסיקה? ווקלית ורגועה - דיאנה קרול, נורה ג'ונס ולא מעט ג'אז, גם רגוע.

תודות!

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
היה לי אותם מספר שנים
רמקולים נהדרים תמורה מעולה למחיר
הם לא צריכים הגברה חזקה מדי הארקאם יסתדר איתם בלי בעיה בכלל
אני מציע לך ללכת לשמוע אותם . יש בפיוז בגבעתיים או אצל לגאסי בקרית אתא
תן לאוזן שלך להחליט ..ותביא אתך את המגבר שלך

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
היה לי אותם מספר שנים
רמקולים נהדרים תמורה מעולה למחיר
הם לא צריכים הגברה חזקה מדי הארקאם יסתדר איתם בלי בעיה בכלל
אני מציע לך ללכת לשמוע אותם . יש בפיוז בגבעתיים או אצל לגאסי בקרית אתא
תן לאוזן שלך להחליט ..ותביא אתך את המגבר שלך
תודה על התגובה. הרשמים שלך דומים לשלי.

ממה שיצא לי להאזין, הארקאם וה-NAIM משתלבים איתם די טוב.

מדוע החלפת אותם?

האם יצא לך או לאחרים לבחון אותם מול רמקולים אחרים?

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
תודה על התגובה. הרשמים שלך דומים לשלי.

ממה שיצא לי להאזין, הארקאם וה-NAIM משתלבים איתם די טוב.

מדוע החלפת אותם?

האם יצא לך או לאחרים לבחון אותם מול רמקולים אחרים?
אחרי תקופה הגיע הרצון לשדרג
עליתי לרמה אחרת לגמרי של רמקולים מדפיים .אורום קנטוס וולה 2 .כמובן שגם הייתי חייב לשדרג מגבר
היה לי מגבר של וינסנט שפירק את הפוקלים והיה לו קצת קשה עם הוולה

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
לא מסתדר לי ארקם עם צליל גרמני
ובכל מקרה אם זה הצליל שאתה אוהב אז קנה רמקול גרמני

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
לא מסתדר לי ארקם עם צליל גרמני
ובכל מקרה אם זה הצליל שאתה אוהב אז קנה רמקול גרמני
אצלי arcam a85 עובד עם asw genius 310 בסינרגיה טובה. ממליץ בחום לנסות את אחיו המדפי,שנמכר מתצוגה אצל עופר (מאסטרו אודיו): http://www.maestroaudio.co.il/mi/second.asp?gr=

נערך לאחרונה ב:

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
רשם רועי שהוא אוהב צליל גרמני
מהכרותי את ארקם ופוקאל זה רחוק משם

נערך לאחרונה ב:

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תודה לכולם על ההמלצות, גם כאן וגם במייל.

ניסיתי לבדוק שדרוג של הארקאם, אך לא מצאתי סיבה לעשות זאת. המגבר הקשיש עדיין נותן בראש להרבה מאוד מגברים מהשנים האחרונות.

לגבי הסינרגיה, ניסיתי המון שילובים, העניין שהצליל הגרמני לטעמי, אך מאוד "כיווני" וחסר "במה".

אשמח כמובן להמלצות נוספות.
תודה, שוב.
רועי.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
הייתי בודק גם kanta מדפי. יש לו טוויטר חלום, הארקם ירגיע אותו, נראה לי ישתלב טוב. מה שכן יותר יקרררר (אבל אם יתפס לך, ישדרג לך את הכיף בצורה משמעותית)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
על תחליף את הקף LS50 (או קנה קף חדשים!), מקסימום קנה להם סאב.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
על תחליף את הקף LS50 (או קנה קף חדשים!), מקסימום קנה להם סאב.
שלום תומר,
טרם רכשתי את הפוקל. ההתלבטות שלי היא בין הקף לפוקאל.

שניהם מעולים, וקשה לי להחליט כי לא ניתן להאזין לשניהם ראש בראש.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היי,

את הקף אני מכיר מצוין, את ה-906 שמעתי פעמיים. הקף הרבה יותר טוב, הוא מתאים לחללים קטנים והוא הולך עם סאב של ג'י אל אודיו. קרא את זה:
https://www.stereophile.com/content/kef-ls50-anniversary-model-loudspeaker

זוכה בקטגורית קלאס A בבאס מוגבל

KEF LS50 Anniversary Model: $1499.99/pair $$$ ★ (stands necessary)
This tribute to the famed LS3/5a monitor was made to celebrate KEF's 50th anniversary. Measuring just 11.9" H by 7.9" W by 10.9" D, the two-way, reflex-loaded design combines, in KEF's Uni-Q driver array, a 1" vented aluminum-dome tweeter and a 5.25" woofer cone of magnesium-aluminum alloy. The beautifully finished, computer-modeled MDF cabinet incorporates a convex front baffle, offset port, and damped internal cross-bracing for optimal suppression of external sound radiation and internal standing waves. The LS50 produced a surprisingly large, clean, transparent sound, with natural tone color and precise, stable stereo imaging, said JA, who also noted superb measured performance. "Recommended. Highly." ST found the LS50's tonality "spot-on, more neutral than sweet," adding that the diminutive KEFs could deliver "surprising bass: down to around 50Hz." ST's verdict: "I haven't had such great sound in my listening room since the departure of Quad's ESL-2805 electrostatics." As SM put it: "In 13 years of working at Stereophile, I have not seen another component that offers such a radical combination of value and performance." Late in 2014, after spending time with some new LS50 samples that he had purchased, JA wrote: "[Although] it had been two years since I'd last listened to the KEF LS50 at home, getting a new pair reminded me why I had so highly recommended them. The KEF LS50 gave a sound that was evenly balanced from the upper bass through the high treble, with superbly defined imaging."​

נערך לאחרונה ב:

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תומר, תודה רבה.
בהמלצתך, אאזין להם שוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור