כמה מסקנות ותהייות ...
1. כנראה שמבחינת איכות המסכים והתמונה הגיעו למעיין רוויה . כולם נותנים איכות תמונה כזאת שאין הרבה מה לשפר ולכן היצרנים כבר לא מחפשים .
2. ממה שאני מבין מנסים בעצם להפוך את הטלוויזה למכשיר הבידור הביתי המרכזי ואני לא אתפלא אם בעתיד יתווספו לה פונקציות נוספות כגון הטלפון הראשי של הבית ואולי גם המערכת שמנהלת את כל הבית החכם .
3. הכיוון היום הוא להכניס את הסטרימרים לתוך המכשיר וזה יצליח רק בתנאי שניתן יהיה לעדכן תוכנה בקלות דרך האינטרנט כמו שיש היום לדוגמא באקסטרימר . נכון להיום ממה שאני מכיר ויודע אין מכשיר טלוויזה שניתו לעדכן לו תוכנה ( אם בכלל ) ללא התערבות היבואן ועלות כספית , זו עקב אכילס לכל מה שקשור בפונקציונליות של סטרימר בתוך המכשיר . בכל מצב זב רעיון מבורך , ככך שהמכשיר יכיל יותר אופציות זה בבודאי יקל על המשתמש וישאיר בבית יותר מקום פנוי (-: .
4. תלת מימד נכון להיום הוא גימיק נחמד אבל לדעתי מבחינה טכנולוגית ומגוון תוכניות הדרך עוד ארוכה להגיע למצב שישכנעו אותי לעבור לתלת מימד.
הכל באמת נחמד , הכל יפה , אבל הכל עולה המון ושאלת מליון הדולר היא האים נכון להיום מבחינת עלות לתועלת כל החידושים הללו שווים מרדף אחריהם ??