ערוצי סרטים HD של HOT ב-LCD פיליפס 5405 FHD - מה הקטע שלהם ????

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור , חברים יקרים שלום רב,

חברת HOT המהוללת מצהירה שערוצי הסרטים 513,514,515,516,519 משודרים HD ותמיד פורמט
16-9
חברים - איך זה שבאופן קבוע 514 , 515 ו-516 אני רואה מדי פעם סרטים 3-4 והשידור הוא רגיל בכלל
למרות שבהצגת פרטי הסרט - נותנים HD ו 16-9

על מי הם עובדים? אצל מישהו גם כן יש את התופעה הנ"ל?

תודה , רינו

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יכול להיות שחלק מהסרטים עוברים Upscale בלבד.

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי ליאור,

תוכל להסביר קצת יותר למה התכוונת? מה זה UPSCALE ? והאם זה כך אצל כל מנויי ה-HD?

תודה , רינו

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אולי בכל זאת , יש איזו תשובה? הארה בנושא ?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
זה מצב של סוג השבחת תמונה. בלי לרדת לפרטים.
יש הרבה סרטים לא חדשים שמשודרים ולא צולמו או אין עותק HD אז עטשים סוג של השבחת תמונה.
מה שכן לרוב ההבדל בין HD לרגיל קטן בזה. לכן לא שמם לב.

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אורי , אוקיי הבנתי. ובכל זאת שים לב שבאופן קבוע בערוצים 516 ו-514 שבהם הוט מתחייבים על 16/9 וכמובן HD,
האנשים נמוכים ורחבים - כלומר סרט ב 3/4 , ובכלל אין את הרזולוציה של HD אלא השידור הרגיל.

רינו

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
בשני הערוצים האלו אני בקושי צופה. אולם מהניסיון המועט, המון סרטים שם הם משנות ה90.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
ריניו אפקסיל זה שאין תוכן בHD אז לוקחים סרט בSD ומשנים לו תיחס מסך ל16:ומעלים לו תרוולציה בצורה מלאכותית. אבל לא נוסיפים פרטים על גבי הסרט למשל לוקחים DVD שתומך ב1080I אבל זה לא באמת שHD .
זה רק רוולציה בלי תדר 50 HZ או 24HZ לכן מעלים תרוולציה והתמונה נראת כמ SD משופר אבל זה ממש לא HD. וככה כאילו נוצר סרט HD אמתי אבל זה לא באמת ככה והאיכות ממש לא קורבה ל.איכות HD אמתית כמו בסרטי HD מהמחשב או מנגנן בלוררי בכללי האיכות בשידור HD ביס והוט על הפנים האיכות גרועה.... לעומת שידורי HD אמתי כי יש שמה אפקסיל לוקחים סרט בפרומט SD ברוולציה של 579P ויחס מסך 4:3 ומעלים לו בצורה מלאכותית תרוולציה ל 720P או 1080I ככה קראתי לפחות ומשנים ליחס מסך 16:9 אבל זה לא הרוולציה הטבעית שלו לכן התמונה מתחוה חסרת פרטים צבעים לא מדיוקים וחדים ועוד שלל בעיות קיוצר אין מה לעשות או להתנתק מהוט ולהוריד רק סרטי HD כמו שאני עושה או להשאר עם מה שיש כי הם לא ישנו את זה.זה גם קשור לכוח עיבוד של המכשיר או של הטלוזיה עצמה נגיד בטושיבה ZL1יש מעבד תמונה אכותי לכן בתחום עיבוד התמונה והמרות המסך מסתדר יותר טוב עם תכנים שהם לאFULL HD כמו הרוולציה הטבעית שלו למשל..

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
Nתן מה יהיה עם הסימני פיסוק?
דיברנו כבר על זה.
זה בלתי קריא.

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מתן, ראשית תודה על תשובה מפורטת , שנית...

איפה אני יכול לקבל בפשטות מידע על כל המושגים הבסיסיים בנושא, אלה שהזכרת וגם אלה שלא
הזכרת. הנושא מעניין אותי מאוד. אם יש ספר או משהו כזה?

שלישית, סה"כ שידורי HD של הוט, למשל ערוץ 3 או נשייונל גואוגרפיק בערוץ 546 - אכן אני מקבל תמונה
יפה בפורמט 9-16 , ואני יודע שאכן עפ"י ההגדרות האמיתיות/הטכניות של HD , זה עדיין לא HD מלא
1080P אלא רק 720P , תקן אותי אם אני טועה.

אני מאוד הייתי רוצה לצפות בסרט שהוא אכן בהגדרות HD מלא. ורוצה לראות את ההבדל בעיניים, כמו שאומרים.
אגב , יש ברשותי LCD PHILIPS 42 5405 FULL HD

תודה מראש על התשובות, רינו.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לפי מה שציניו בהוט תמקבל יחס מסך בפומט 16:9
וברוולציה של 720P
עד 1080I לא P הבדלים בנהים זה לא ברוולציה אלה בתדר 30-24 לעומת 60-50 HZ
הבדל בפירוט לא יודע עד כמה תוכל להבדיל אני אישית מבדיל בקלות..
ושוב האיכות בהוא גם בHD אמתי היא לא ברמה הגובה ביותר כמו סרט בלורי או סרט ב1080P
מהמחשב בקשר לאיפה אפשר למצוא מידע אני ל חושב שיש ספר שמסביר את זה וזה בכלל לא מסובך פשטות זה המרה של תוכן נחות בעזרת עיבדו תמונה שונים והשבחת תמונה לרוולציה גבוה יותר ולתת תמונה שנראת כמו HD ייש מקרים שזה נראה טוב מאוד ויש מקרים שזה נראה מו SD משופר אני אישית לא חושב שכי לצפות בסרטים עם השבחת תמונה פשוט יש כול כך הרבה סרטי HD אמתים שאפשר למצוא ברשת או לקנות סרטים ולהזרים בנגן בלורי שחבל להתחבר בכלל לכלבלים אני מחובר ליס בגלל שידורי החדשות וזהו את השאר אני צו8פה דרך מחב נייח אכותי ולפעמים קצת סרטים בYES HD יוסליחה על השגאיות כתיב וחוסר הפסיקים כמו שציין אורי אני פשוט סובל מזלקציה אז אני די מתקשה לכתוב באופן מסודר אז קבל את סלחתי..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור