עצה לגבי מגבר

saniel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חברים יקרים שלום רב,

לפני כשנה קנו לי "מערכת" LG 303SU אך למרבה הצער נוכחתי לדעת שהכניסה היחידה במכשיר זה היא AUX למרות ניסיות להחליף לא הועיל .
השלמתי עם העיניין שלא אוכל לשמוע 5.1 אמיתית בכל פורמט שהוא לא דיסק דיוידי.
לאחרונה צד את עיני המגבר
AVR158 Harman Kardon.

השאלה היא כזאת:
האם יש לי דרך לחבר את הרמקולים של הLG למגבר הזה?
האם יש לי דרך לחבר את הסאב למגבר הזה אפילו שהוא לא סאב אקטיבי?

האם פיתרון זה מתאים לי בשביל להצליח לנגן ע"י כבל HDMI מהמחשב הנייד לטלוויזיה ולהצליח לשמוע 5.1 אמיתי?

תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

ספי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לא, אין דרך לחבר את LG למערכת מתקדמת - אין יציאות

אבל הנך יכול להריץ DIVX מה- USB.

המלצה - תתחיל לחסוך.

saniel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה

לא, אין דרך לחבר את LG למערכת מתקדמת - אין יציאות

אבל הנך יכול להריץ DIVX מה- USB.

המלצה - תתחיל לחסוך.

אחי תודה על הכוונה לעזור אבל לא ענית על מה ששאלתי.

שאלתי האם את הרמקולים של המערכת של LG (בלי דיוידי המעפן הזה) רק את הרמקולים, יש לי דרך לחבר למגבר של הרמן קרדון או שמבחינת הספקים תהיה בעיה.

השאלה השנייה הייתה האם הסאב של אלג'י יכול גם להתחבר להרמן קרדון או שאני צריך סאב מוגבר בשביל זה?

לגבי הלחסוך, ברוך השם כסף לא חסר לי אבל אני לא אודיופיל ולכן לא אלך להוציא 30000 על מערכת, מצד שני כן חשובה לי הפונקציונליות של 5.1.

כמובן שאם לא תהיה ברירה אני מניח שיום מן הימים אני אקנה משהו אחר, אבל השאלה שלי עם הציוד הקיים מה האופציות העומדות בפני.

אשמח אם מישהו שמומחה יגיב לי, כמו ליאור או משהו.

תודה רבה רבה! חג שמח לכולם!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בעיקרון, תוכל לחבר את הרמקולים לרסיבר, רק לא בטוח שהם אמורים לעמוד בהספק שהוא מוציא (ישרפו) ומה תהיה האיכות שלהם. בנוגע לסאב, הרסיבר מוציא אות בלבד אליו, ללא הגברה ולכן תצטרך סאב אקטיבי עם מגבר פנימי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור