zeppelin85
כתב האתר
- מעורבות
- 21
- נקודות
- 8
לכל אחד יש איזה פלייליסט קבוע שהוא מכיר ממש טוב ואיתו בוחן רמקולים, מגברים, נגנים, כבילה וכו׳ אופציונליים.
מה שלכם???
מה שלכם???
לכל אחד יש איזה פלייליסט קבוע שהוא מכיר ממש טוב ואיתו בוחן רמקולים, מגברים, נגנים, כבילה וכו׳ אופציונליים.
מה שלכם???
אין לי פלייליסט.
בתחילת הדרך היה משהו, חסר משמעות כי אני לא שומע את אותו הדבר כל הזמן
Tin Pan Alley מתוך Texas Flood
חוץ מזה, כדאי לבחון על מוזיקה קלאסית, סימפונית הרבה כלים אקוסטיים, טווח דינמי גדול
אין לי פלייליסט,
שומע עם מוסיקה שמאזין לה באותה תקופה.
דיסקים רגילים לגמרי.
המבחן האולטימטיבי הוא עם מוסיקה קלאסית סימפונית. שם אתה יכול לבחון דינמיקה, רזולוציה וחשוב לא פחות - טבעיות וטונאליות.
גם סיגנונות אחרים יכולים כמובן להגיד לא מעט על המערכת. אבל המבחן ב-ה׳ הידיעה - מוסיקה קלאסית סימפונית.
ההודעה הזו צריכה ללכת לפנתאוןמוסיקה קלאסית הוא מבחן אולטמטיבי למי ששומע מוסיקה קלאסית
אני במשך 15 שנה הרכבתי מאות מערכות בלי לבדוק עם מוסיקה קלאסית, כי היא לא עניינה אותי.
ואם תבדוק מערכות סבירות עם אורקסטרות, אתה תתבאס כי זה לא זה.
מי ששומע מוסיקת רוק, מטאל , היפ הופ
או אלטרנטיב/ אינדי שיבדוק עם המוסיקה שהוא שומע.
במוסיקה קלאסית אין בייס דראם ואין קצב של גיטרה באס, שני אלו מאוד חשובים להנאה מפופ ועד בלוז.
דוגמא קלאסית- רמקולים אלקטרוסטטיים, עושים קלאסי מדהים, אבל ברוק הרבה יותר קשה להם, שלא לדבר על אלקטרוני ..
מוסיקה קלאסית הוא מבחן אולטמטיבי למי ששומע מוסיקה קלאסית
אני במשך 15 שנה הרכבתי מאות מערכות בלי לבדוק עם מוסיקה קלאסית, כי היא לא עניינה אותי.
ואם תבדוק מערכות סבירות עם אורקסטרות, אתה תתבאס כי זה לא זה.
במוסיקה קלאסית אין בייס דראם ואין קצב של גיטרה באס, שני אלו מאוד חשובים להנאה מפופ ועד בלוז.
דוגמא קלאסית- רמקולים אלקטרוסטטיים, עושים קלאסי מדהים, אבל ברוק הרבה יותר קשה להם, שלא לדבר על אלקטרוני ..
ממש בחטף
בעיקר אילו.
"Shit" אודיופילי "רגיל" אבל איכותי מספיק ומספר על לא מעט רבדים ומימדים שהמערכת יכולה להגיע ובעיקר סוג של הרגל "עבורי" שמלווה אותי לא מעט בכלל על לא מעט מערכות מלאות/חלקיות וכו...
Diana Krall - I dont know enough about you
Diana Krall - how deep is the ocean
Bebo Valdes - descranga valdes
Bebo Valdes - prelodio para bebo
Diego el cigala - bravo
Diego el cigala - maria de la
Diego el cigala - si te contara
Diego el cigala - te extrano
as far - Le trio joubran
Patricia barber - company
Patricia barber - postmodern blues
Patricia barber - winter