עכשיו זה רשמי Triangle Art Turntable במשקל כבד בארץ !

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
אני שמח לבשר על נציגות חדשה ב IL-AUDIO של פטיפונים ייחודיים במשקל כבד !

על החברה (מאתר הבית)
Triangle Art היא יצרנית אמריקאית של פטיפונים וזרועות ברמה הגבוה ביותר בתחום,לחברה שלושה דגמים של פטיפונים מדגמים Symphony,Signature SE,Reference SE שתוכננו ופותחו מתוך שנים הארוכות
של ניסוי ושל תשוקה.

האיש מאחורי הוא Tom Vu, בעלים והיצרן (אודיופיל) מהנדס בלתי נלאה ומלא תשוקה של פיסיקה, מטלורגיה, אקוסטיקה והנדסת חשמל.
הוא מספר : את ההשמעה של ויניל הייתה משהו שהשתוקקתי בשנים הראשונות שלי, כאשר השאיפה היחידה שלי הייתה לשפר רק על המערכת לשימוש האישי שלי", אומר Tom הפטיפונים מיועדים להפיק צליל אנלוגי יפה ומוסיקלי מאוד הנותן למאזין להנות ולשלב את הסיפוק הגדול ביותר,כמו רקע עמוק ושקט מאוד,בעזרת שילוב של כמה חומרים היוצרים את הרמה הגבוה הזו.

הדגמים :
SYMPHONY
פטיפון עם אותו פילוסופיה כמו אחיו הגדולים ומשקל מאסיבי.
מגיע עם 65mm פלטה מוצקת מאלומיניום
עבה ומגש אלומיניום מסוג T6מוצק כדי לשלוט בכל הרטט ומספק תהודה מעולה.
הפלטה : מורכבת על ציר של טיטניום בתוך פיר עם רדיוס קרקע גדול הפועל על דחף גדול מאוד ומתן חיים ארוכים ללא שום תחזוקה.
הדגם סימפוני מגיע עם קונטרולר של חברת Walker Audio וזרוע של REGA דגם RB-202 שמותקן מראש ללקוח שרוצה את העונג של ההנאה plug-and-Play של הקול החי.(ניתן בהחלט להרכיב כל זרוע)
משקל הסימפוני 60 ק"ג

table.jpg

SIGNATURE SE
פטיפון המסיבי הזה שוקל 100 ק"ג. ומגיע בארבעה חלקים נפרדים,בנוי מסגסוגת (T6וארבעה מתכות שונות) מוצק וחסון עם 48mm מגש מסגסוגת מתכת עבה ומוצק שישלוט על כל הרטט לתהודה מושלמת. ללא הפוך מיסבים כדוריים פלדה לתמוך במגש הכבד תוך מתן חלקות נוזליים וביצועים עמוקים ושקטים כמו צליל מאוד מוסיקלי כולל דינמיקה פנומנאלית והרקע השחור העמוק ביותר שניתן לצפות מפטיפון.הרקע השחור משחור של פטיפון זה מתרבה כל הפרטים ועם דינמיקת מיקרו ומקרו עדינה, המציע בס הדוק ורהוט המאזין בעת הקרנת תמונה הולוגרפית עם קול במה מוארת ומאווררת.
צלחת - Plater
הפלטה - עשויה מחומר מתכת מרוכבים במיוחד מאוד, והיא אחת הגדולה ביותר בשוק.הפלטה העבה בגודל של 48 המילימטר מיושם עם טכנולוגיית גלגל זבוב חדשה השולטת על האיזון והרעידות שלה.
נושאת הנירוסטה 48 המילימטר עשויה מפלדה קשה ופירית עם רדיוס קרקע גדול, הפועלת במכונות בדחף גבוה במיוחד ללא שום עזרה בסיבוב ההתחלטי של הפטיפון.
המנוע הכבד עשוי מתכת ומגיע במתח AC שמזיז את המגש הכבד בקלות ובדממה מוחלטת.
תמיכה בפלטה הכבדה במהירויות עקביות, בין אם 33 או 45 סל"ד.

DSC_01334.jpg DSC_0.jpg

WALKER Controller
Walker .jpg
קונטרולר של המנוע מבית Walker Audio, מבודד ומיועד לכל פטיפונים של החברה ולשלוט במדויק את המהירות ולייצב את החשמל. עם בקר זה המערכת האנלוגית היא יותר ידידותית ונוחה.המגע של מתג מספק קלות ומהירות.(מגיע מכוון מהחברה)

REFERENCE SE
פטיפון מסיבי זה שוקל 130 קילו ובנוי כמעט זהה ל - Signature היושב על שלושה רגליים המחוברות לבסיס ביציקה אחת.
וזרוע מונחת על הבסיס.

reference_003.jpg

זרוע OSIRIS :
Tonearm Osiris נקרא על שם אלת מצרים שהביאה החיים מן האפר -:)
הזרוע עצמה בנויה מעץ אבוני מקאסקר בגדלים של 9" ו 12" עם בסיס פליז מוצק ומאסיבי שמונחת באופן פשוט על בסיס כבד באמצעות מגנט אשר מחזיק את הזרוע (טכנולוגיה ייחודית) ללא שום ציר.
כבל זרוע מכסף טהור כולל טיפול Cryo.

image 12.jpg osiris3.jpg

לארץ הגיעו דגמים SIGNATURE SE - SYMPHONY כולל זרוע של החברה Osiris בגודל 12" בתצוגה פיזית.

Record Klamp מגיע בשני גימורים.

TriangleART_Reco_522206b47cd06.jpg

כל מוצרי החברה מיוצרים ב USA קליפורניה.
ביקורות :
http://triangleart.net/reviews/
http://triangleart.net/awards/

תמונות מצורפות

• image 12.jpg
    image 12.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 302
  • osiris3.jpg
    osiris3.jpg
    KB 24 · צפיות: 480
  • reference_003.jpg
    reference_003.jpg
    KB 122 · צפיות: 520
  • TriangleART_Reco_522206b47cd06.jpg
    TriangleART_Reco_522206b47cd06.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 486
  • table.jpg
    table.jpg
    KB 20.9 · צפיות: 500
  • Walker .jpg
    Walker .jpg
    KB 5.1 · צפיות: 467
  • DSC_01334.jpg
    DSC_01334.jpg
    KB 118 · צפיות: 488
  • DSC_0.jpg
    DSC_0.jpg
    KB 145.3 · צפיות: 490
נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סלח לי שאני מתערב לך בשירשור. פשוט זה אנלוג ולי קשה להתאפק כשאני רואה פטיפון חדש שמגיע ארצה.

אז ככה.
חשקה נפשי בפטיפון הזה לפני בערך חצי שנה. ביקשתי מיואל פלרמן שיעזור לי להבין מה מספרים עליו. יש לו גישה לכל חור ברשת (גם לי כמובן, זה אלמנטרי, אבל הוא מבין מה מתרחש שם מהר יותר ממני). שנינו הבטנו ברפרנס שלהם ואפילו חשבנו ממש על רכישה. משום מה זה התמוסס. פתאום אתה צץ לי עם הפטיפון הזה? חצוף!

בקרוב יאחביבי, בקרוב מאוד!!!

מה שבטוח, הוא נראה מ ד ה י ם!!!

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
בקרוב ראש חדש

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
גלגל זבוב? יעני FLYWHEEL ? המינוח המתאים והא גלגל תנופה.

בהצלחה בלי קשר. נראים מהמם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור