עכשיו זה רשמי: NORDOST בישראל

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
ברכות! (ורד)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ברכותי, חברה מצוינת.

תומר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,786
נקודות
113
יש איזה ״אחיזת אוזניים ״ למי שראה פעם הדגמה של נורדוסט ,לא יכול להיות שכבל כמו ולהלה נשמע שנה לפני נהדר ,ואחרי שנה נשמע על הפנים לעומת המחליף החדש,די דוחה לראות את ה״וקינגים״ הללו עובדים על כולם , למה אף אחד לא מביא cardas?

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
כדאי אולי לתקן ולהביא את העובדות.

סידרת VALLHAL יוצרה ונמכרה עד ממש לשבוע האחרון, בו נגמר רוב המלאי (נשארו עוד כמה כבלים דיגיטליים ואולי אינטרקונקטים בודדים).אף אחד מחברת NORDOST לא טען שסדרה זו איננה מצוינת , לא לפני שנה, לא לפני חודש ולא לפני יום. כאמור, גם בזמן התערוכה במינכן סדרה זו המשיכה להימכר כרגיל.

מה שכן, סידרת VALLHALA 2 החדשה, היא סדרה משופרת וגם מחירה גבוה יותר מהסדרה הקודמת, ועל כן הן המשיכו להימכר במקביל כמעט כשנה.

הפרש המחיר הוא כ - 50%, כך שהמכירה של שתי הסדרות במקביל, הייתה סבירה בהחלט. אף אחד בנורדוסט, או בין מפיצי נורדוסט, לא החביא את העובדה שמדובר בסדרה יקרה ב - 50% וטובה יותר.

כפי שהגון וסביר, חברת NORDOST מדגימה בתערוכות שונות בעולם כבר כשנה את ההבדלים בין שתי הסדרות כדי להראות את ההבדלים וכי הפרש המחיר בין הסדרות מוצדק.

אגב, במשך השנים הם עשו לי לא מעט הדגמות כאלה כשיצאו סדרות חדשות, למשל TYRR מול TYRR 2 או FREY מול FREY 2 ועוד.

בעובדה שחברה משדרגת את מוצריה , ושמחה להסביר הן את השיפור הטכני ומקורו והן להדגים את השיפור בסאונד לכל המעוניין, אני רואה כעבודה נכונה וכגישה נכונה, ולא מובנת לי הביקורת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור