עיוותים בדיסק של נורה ג'ונס COME AWAY WITH ME

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
שלום לכולם,

ניסיתי לשמוע שני עותקים מקוריים של הדיסק הנ"ל ובשניהם אני שומע עיוותים בקולה של נורה ג'ונס.

האם זה רק אצלי?

הרמקולים הם BBC MONITOR LS3/5A.

תודה,
גיא

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזה סוג עיוותים? הקול עולה ויורד או משהו אחר?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
כאילו שהמיקרופון נכנס לסוג של רוויה כשהיא שרה.
הבעיה היא רק עם קולה. כלי הנגינה נשמעים טוב.

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
בדקתי,ואצלי אין עיוותים בדיסק.יש איזה קטע (או דקה..) שבו אתה מרגיש את העיוותים ,או שזה מתקיים לאורך כל השיר ?
יש לי גם כן את האלבום הנ"ל בתקליט.לא ידוע לי על עיוותים כמו אלו שאתה מתאר, למעט דפקטים שהגיעו במקור-אך כנראה ומדובר אצלי בהוצאה פגומה...:(

Giant Steps

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
תוכל לתת דוגמא לרגעים מסויימים בדיסק בהם הבחנת בתופעה? אני מנסה לבדוק את העניין...

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
זה הכי שמיע ברצועה הראשונה ובשלישית. בחלק משאר הרצועות זה פחות מודגש או לא מודגש בכלל.

מוכרח לציין שזה התקליטור היחיד בו אני שומע את הדיסטורשן.
ניסית נגן אחר מבוסס שפופרות ובו כמעט ולא שמעתי.

האופי של שני הנגנים שונה לגמרי.

extrabeat

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לא שמעתי

האזנתי שוב, לא מבחין בעיוות. דיסק נפלא, אגב...

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
ניסיתי עוד זוג מוניטורים (MET 7 של SEQUERRA). גם שם אני שומע את אותו עיוות.

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
עם איזה נגן,אתה שומע את העיוותים האלה?

Giant Steps

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
לאחר בדיקה מעמיקה

אני מוריד בפניך ( ובפני המערכת שלך ) את הכובע! אכן ישנם עיוותים שהבחנתי בהם בקטעים החזקים יותר של השיר הראשון, כאשר היא מצטרפת כליווי ברקע ושרה " you'll be on my mind..." בשני הפיזמונים. בהתחלה לא הרגשתי בדבר ולאחר שכמעט התייאשתי החלטתי לשלוף כלי מדוייק יותר - את האוזניות, ושם היה קל להבחין בזה. לאחר מכן שבתי לרמקולים והצלחתי בקושי להבחין בזה - יותר כאשר האזנתי קרוב לרמקול. משום מה קשה לי יותר לשמוע את העיוות בעמדת ההאזנה - אני שוקל בעקבות הניסוי לכוון יותר TOE IN ממה שיש כרגע - אולי אני מפסיד עוד פרטים כי אני לא ממש בציר הטוויטר? מעניין לנסות.

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
גיא,

נסה לשמוע גם ב"בפיסגה" וב"אולימפוס" וספר לנו האם הם מספיק מפורטים :D ;)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
אני מוריד בפניך ( ובפני המערכת שלך ) את הכובע! אכן ישנם עיוותים שהבחנתי בהם בקטעים החזקים יותר של השיר הראשון, כאשר היא מצטרפת כליווי ברקע ושרה " you'll be on my mind..." בשני הפיזמונים. בהתחלה לא הרגשתי בדבר ולאחר שכמעט התייאשתי החלטתי לשלוף כלי מדוייק יותר - את האוזניות, ושם היה קל להבחין בזה. לאחר מכן שבתי לרמקולים והצלחתי בקושי להבחין בזה - יותר כאשר האזנתי קרוב לרמקול. משום מה קשה לי יותר לשמוע את העיוות בעמדת ההאזנה - אני שוקל בעקבות הניסוי לכוון יותר TOE IN ממה שיש כרגע - אולי אני מפסיד עוד פרטים כי אני לא ממש בציר הטוויטר? מעניין לנסות.

תודה על המחמאה. אכן, זה אחד הקטעים הבולטים.
ה-BBC MONITOR יוצר בכדי לשחזר הקלטות בצורה הכי נאמנה למקור. כנראה שהוא באמת עושה את זה טוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור