LCD עזרתכם הנדיבה בבחירת דגם טוב LED 42 לחדר

WhiteVampire

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים,
דבר ראשון טוב שיש פורום כזה שיש אנשים טובים שיכולים לעזור עפ"י ידע אישי :בעד:

אני מחפש כבר זמן מה מסך LED full HD 42 לחדר - מרחק צפייה 2.2~2.5 מטר
חשוב לי שהכל יהיה פיקס :), תקציב פתוח!
מבחינת חדות, ניגודיות, קצב רענון, רמת שחור, smart tv וכל שאר הפרמטרים
לאחר סריקה ראיתי שיש כמה מובילות:
LG 42LV550Y
LG 42LW570Y
Samsung UA40B7000
Samsung UA40C7000
Samsung UE40D8000
Toshiba 42SL833
Panasonic TH-L42E30

אך אם יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו ולא כתבתי אותו אני יותר מאשמח לשמוע!
ממש צריך את עזרתכם

נ.ב
במידה והדגם שאתם ממליצים כולל 3D גם זורם..

תודה רבה מראש!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אתה עשיתה פה ערוביביה חבל על הזמן....
C7000 דגם משנה שעברה בעל איכות טובה למדי אבל בלי סמרט
B8000 דגם מלפני שנמתים שמציע איכות נפלא אבל כבר החליף אותו C8000 שאותו החליף D8000
LG LV570 דגם חדש ללא תלת מימיד איכות סבירה
LW570Y טלוזיה חדששה עם איכות די טובה אבל עם בעיה בשחור ובסנקדיותתלת מימיד אכותי
דך833 טלוזיה חדשה שהחליפה את SL733 דהיתה מעולה אבל לא ברמה של המסכים שהזכרנו
פנסוניק E30 טלוזיה טובה למדי איכות טובה בSD והןם בHD עולה 5 אלף שקל

אתה עשיתה ]ה ערבוב בין טלוזיות די זלות למסכי עלית שעולים פי שתים ואפילו פי שלוש
הטלוזיה המוצלחת ביותר כאן היא D8000 שהיא מסך הדגל של סמסונג מסך מציון שנחשב לאחד מסכי הLED
הטובים בעולם ומיובאים בנתאים על ידי יבאון פרללי מחיר משעור ביביוא רישמי לגודל 55 33 אלף שקל
לגודל 46 22 אלף שקל לעומת זאות יבאון פרללי לגודל 46 מחיר 15 אלף שקל ולגודלן 55 מחיר 20 אלף שקל
אני ממליץ שתקנה לפחות גודל 46 פחות מזה לא תרגיש באפקט התלת מימיד מהמרחק שלך המסך הוא פמאונלי אחד המסכים הטובים שפגשתי שחור כמעת אבסלוטי שחור פשוט מציון ופמאונלי לפי מה שראיתי גם יותר מVT20
HD מציון יש צבעים יפים מאוד ובהירים וחדים חדןת מטורפת יש במסך הזה כול נקודה אפשר לראות נקדיות מהטובות שיש עומד על 25 מליון דינמי מה שנחשב להכי הרבה היום תלת מימיד מציוטן והמשקפים קלות ונחות קיוצר מסך מציון בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

WhiteVampire

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה המושקעת.. הכנסת אותי קצת לפרופורציות שכן אני חדש בעניין הטלוויזיות,
בכל מקרה אני דיי מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים:
Panasonic TH-L42E30
Samsung UE40D8000
LG 42LW570Y

אם למישהו יש אותם ומכיר ויכול להגיד לי יתרונות וחסרונות ומי "המנצח" אני מאוד אודה לו!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אוקי אתה די מיקדתה אותי כאן ואני ישמח לעזור לך שוב אל תקנה 40 אנטיש למרחק הזה אלה 46 אני מבין שבעיה של תקציב אין כאן אבל תרד מהגודל 40-42 זה קטן..... במיוחד לתלת מימיד אני ישבתי עם טלוזיהב 55 ממרחק 2 מטר בתלת מימיד וזה היה נהדר אבל זה קצת מוגזם ל2D
ולSD לכן נרד מהפרק טלוזיה גדולה באמת
המסך האכותי ביותר פה הוא כמובן D8000 שנחשב למסך הדגל של סמסונג
LG LE570Y מסך נחמד עם איכות תמונה טובה צבעים בהירים וחדים רוויה בצבעים סגנגונים אבל יש לה שחור לא עמוק כמו D8000 בעיות של זליגות אור עננות ואי אחדות תמונה לא אכותית ב2D כמו D8000 חסר לי תעומק בתמונה תתחושה שאני עכשיו רואה באמתי את משחק האלפיות בכדרוגל נגיד אין את זה זה לא עמוק מספיק פקצרים כמו D8000
סטמרט TV דפדפן איטרנט משקפים פסיביות טוב מאוד לצפייה בתלת מימיד הנקדיות שלו לא טובה הצבעים לא מספיק מדיוקים אין עוצמת הארה מספיק זה די חשוכך אבל בתלת מימיד המסך הזה פורח אין בעיה של כפלליות של זווית צפייה
היא מאוד רחבה גם של D8000 רחבה אבל היא סובלת לעטים שמטעים תראש בגוון ככה יותר מהרגיל טוזה מוריד מחווית הצפייה אבל יש לה מנגנון לעלת עוצמת התאורה וככה התמונה בהירה
פנסןוניק E30 אין מה להשוות אותוט למסכים האלו הוא מסך מבית פנסוניק פשוט וטוב אין איכות יותר מידי מרשימה איכות סבירה יצא לי לראות אותו פעם אחת בשקם אלקטריק בת ים ולא נפלתי קיוצר מסך נחמד עד 5 אלף שקל
אני מקווה שזה עזר לך בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור