רמקולים עזרה-רוצה לשמוע מוזיקה באמבטיה

sinsonik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב
icon_smile.gif
). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר...
קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים..
חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות...

יש למישהו איזשהו דגם או פיתרון שיכול לעזור לי בבקשה??

תודה מראש :)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
יש כאלו.
יש חברות שמתמחות בזה.
אתה יכול לפנות לאדריכל שלך והוא יקשר אותך.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לאאא.... לאאא.... חומוס, לא להסתלבט עליו... שלוט על עצמך... יותר מדי בדיחות... הלצות... לשיר במקלחת, די!

(וברצינות עכשיו: רוב הסיכויים שהשימוש שייעשה בסט אפ הזה יהיה די קטן. תשקול לקנות איזה מכשיר נייד עמיד למים וזהו).

נערך לאחרונה ב:

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
כדברי הגששים: ״רוצה לשמוע חוליו אגלסיאס מהתחת״.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
צחוק צחוק שהייתי ממש קטן הייתי לוקח טרנזיסטור למקלחת. (כן הפרעה...)
לא יכול לחיות רגע בלי מוזיקה. (גם במיטה היה טרנזיסטור צמוד לאוזן)

בכל אופן יש חברות כגון פוקל שראיתי אצלם דברים דומים בחיבור Bluetooth להעברת מוזיקה ממקום אחר.
גם ל dynaudio יש רמקולים אלחוטיים. בקיצור סיבוב קטן ואתה מקבל מוסג על מה מדובר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור