רסיבר עזרה קטנה של המערכת קולנוע ביתית שלי

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני חדש בפורום.
רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת קולנוע שיש לי.
יש לי רסיבר של יאמהה rxv-367
ויש לי את הרמקולים של peerless magic 7 כול הערכה
ויש לי dvd של פיוניר ורציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת שלי? ורציתי גם לדעת עם אני מחבר את הכול לטלוויזיה דרך hdmi זה טוב זה כאילו האיכות הכי טובה שיכולה להיות או שיש עוד דרך? תודה לעוזרים ;)

נערך לאחרונה ב:

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
אם אתה רוצה איכות הכי טובה, אתה צריך לשפר את האקוסטיקה בבית, להשקיע כ150K למערכת חדשה, להחליף את המקורות שמע שלך למוצרים מקוריים, להבין קצת במוזיקה וכו'...

המערכת שלך בסדר גמור ולפי אופי השאלות אני מניח שאתה לא מצפה יותר מדי או שאין לך מקור השווה כלשהו בכדי לקבל פרופורציה נכונה לקביעת איכות.

בכל אופן, במידה ויש לך DVD עם יציאת HDMI, תחבר את הכבל לרסיבר, מהרסיבר מיציאת HDMI OUT תחבר כבל למסך. לפי מה שאני זוכר לדגם שלך אין תמיכה בקול דרך הHDMI ולכן צריך לחבר כבל נוסף (COAX או אופטי), אך ליתר ביטחון תקרא מה רשום בספר היצרן.

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן אתה צודק אני לא ממש מבין במערכות אני רק מתחיל.. את המערכת שלי קניתי לפני איזה שבוע לא יותר ואתה רוצה לבגיד לי שמשקיעים 150 אלף שקל על מערכת זה מטורףףףף וואה וואה ואם לפעמים יש לי כמה שאלות אני מקווה שתוכל לעזזור לי ותודה רבה לך כן ואין לי חיבור בdvd של hdmi אז חיברתי דרך אופטי...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור