פלזמה עזרה עם מסך פיוניר 5090 חדש

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
רכשתי לפני 3 ימים את ה 5090 של פיוניר והיא כבר מותקנת בביתי. אני מאד מקווה שלא אתאכזב...
כרגע אני עם HOT רגיל אך מחר אני מתחבר ל YES עם ממיר YES MAX-HD.
אני מעוניין לכייל את המסך על מנת לקבל את התמונה המיטבית - האם בעלי 5090 יכולים לעזור לי ולתת לי ערכי כיול או להפנות אותי למדריך כיול ספציפי למסך זה ? שמעתי שיש ל YES ערוץ כיול (נקרא Impact נדמה לי) - האם כדאי להשתמש בזה ? האם כדאי לקנות דיסק כיול מיוחד ?
אני במיוחד מעוניין בטיפים כיצד לשפר את מראה ה SD במסך זה (ערוץ 2 ו 10 במיוחד). כעת שידורי SD לא נראים כל כך טוב ויש נמלולים ורעשי וידאו. כמו כן הלבן נראה בוהק ורווי מדי.
אודה מאד על כל עזרה בנושא.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מדריך לכיול:
http://www.dtown.co.il/articles/356.html

התופעות שאתה מתאר לא קיימות אצלי למרות שלי יש רק את 508
והמסך שלי לא עבר כיול מקצועי אלא כיוון בסיסי.

לא הזמת הרכבה שכוללת כיול?

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ofert - תודה על התגובה.
ה 508 היא HD-ready ולכן כנראה מראה SD טוב יותר מה 5090 שהינה full-HD. האמת שאם היה עדיין להשיג את ה 508 הייתי רוכש אותה כי היא נחשבת מעולה ואני לא חייב רזולוצית Full. אני מקווה שלא עשיתי טעות כי אני כן צופה הרבה יחסית בערוצים 2 ו 10.
אמרו לי בחנות שההתקנה כוללת כיול אך בפועל אמרו שרואים טוב, לא עשו הרבה ולא השתמשו בדיסק או במכשיר מיוחד.
מחר מתקינים לי yes ונציג החנות יהיה נוכח - אז אבקש ממנו לבצע כיול כמו שצריך....
איזה כיול בסיסי אתה ביצעת ? האם לפי מדריך הכיול של האתר עם ה DVD של חברת Burosch ?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
לא ביצעתי שום כיול מקצועי אלא הסתפקתי במה שהמתקין עשה. יכול להיות
שאפשר לשפר את האיכות? לא ניסיתי.
לטעמי דרך יס תראה טוב יותר.

אני אגב ראיתי את 5090 ולפי מה שאני זוכר שידורי הטלוויזה היו טובים.

Shingo

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
איך אתה מחובר כרגע עם ממיר HOT?

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
כרגע (עד מחר בבוקר) אני מחובר לממיר HOT עם כבל SCART שמעביר S-video. זאת עקב מגבלה ב 5090 - אי אפשר להעביר RGB בכניסת ה SCART אם משתמשים בכל שלושת ה HDMI (אחד מחובר לי למקליט DVD של LG, אחד למחשב נייד ואחד מחובר למסך בלבד ויחובר מחר ל YES MAX-HD).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור