עזרה עם במת סאונד

igall

אוהב את התחום
מעורבות
47
נקודות
28
לאחר מספר שידרוגים שבאמת שיפרו את איכות הסאונד שמתי לב שלא משנה איך אני ממקם את הרמקולים אין לי במה ואני בהחלט מקפיד על משולש הזהב
ואז במקרה התישבתי במרחק של מטר מהרמקולים שהמרחק בינם 2 מטר ופתאום הזמר שר מעלי הכלים כולם במקומם בדיוק מופתי הכל ברור קל למקם הבמה ענקית ההרגשה ממש בהופעה !! ומה שיותר מפתיע שהתישבתי על הרצפה ולא בגובה הטוויטר כל ניסיון להתרחק או לשנות זוית של הרמקולים הרעה את המצב
הרמקולים של אופרה גרנד מזה
המגבר של יוניסן ריסרץ פרימו
החדר הוא די גדול 7X7
העניין מצריך טיפול כי הטלווזיה בין הרמקולים 55" וברור שאי אפשר לשבת ככה
מצרף תמונה

תמונות מצורפות

• 20151006_170846.jpg
    20151006_170846.jpg
    KB 551 · צפיות: 421

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
יגאל
מהתמונה ששלחת הרמקולים צמודים מדי לקיר האחורי.
אתה חייב לקדם אותם מעבר למזנון שעליו יושב הציוד.
ורק אז לנסות לכוון זויות.
מאמין שתקבל תוצאה טובה יותר ממה שקבלת עד עתה.

נערך לאחרונה ב:

igall

אוהב את התחום
מעורבות
47
נקודות
28
שיפר מעט
האם יש מצב שהחדר גדול על הרמקולים ?

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
קשה לראות אבל לפי התמונה נראה שאתה יושב רחוק מדי מהרמקולים ובגלל זה כשקרבת אתם לפי עצתו של פיני קיבלת במה טובה יותר. אתה חייב לעשות ניסיונות, להתקרב בישיבה ולהרחיק מעט את הרמקולים אחד מהשני כולל משחק בזוויות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תרחיק משמעותית מהקיר.
תתרחק אתה מהם למרחק המפתח שבניהם.
הרמקול הזה אמור למלא לך את הסלון.

לפחות 1 מטר מהקיר ותקבל שיפור משמעותי.
תתחיל ללא הטיה פנימה כלל והתחל בהטיה על פי האזנה עד שתקבל במה שתרצה אותך.

שים לב; לפחות 1 מטר מהקיר.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אני חושב שגילית את נפלאות ה NEAR FIELD .... לא כולם אוהבים את זה אבל יש משהו קסום בלשבת מאד קרוב לרמקולים - אתה מאבד במה והפרדה אבל המוסיקה נדמית כאילו היא מקיפה אותך וחודרת לך לתוך האוזן הראש והנשמה. אני אישית מכור לזה ... יושב מאד קרוב לרמקולים אצלי. כמעט כמו אוזניות :)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני חושב שגילית את נפלאות ה NEAR FIELD .... לא כולם אוהבים את זה אבל יש משהו קסום בלשבת מאד קרוב לרמקולים - אתה מאבד במה והפרדה אבל המוסיקה נדמית כאילו היא מקיפה אותך וחודרת לך לתוך האוזן הראש והנשמה. אני אישית מכור לזה ... יושב מאד קרוב לרמקולים אצלי. כמעט כמו אוזניות :)
ומצליחים להבחין ככה באיכות הרמקול?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
תרחיק מהקיר ותנסה אפילו שגב הרמקולים יעבור את קו המזנון.
את המזנון תצמיד לקיר כמה שניתן. ממש 0.
שים איזה שטיח גדול.
תתחיל עם הרמקולים בקו מקביל אחד לשני ולאט לאט תתחיל להטות פנימה.

בהצלחה, ספר איך הולך.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
שניץ אין ברירה תאלץ יום אחד לבוא אלי לבקר ... ואחר כך תוכל לכתוב פוסט של 3 עמודים כמה התוצאה אצלי ח***א בלבן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שניץ אין ברירה תאלץ יום אחד לבוא אלי לבקר ... ואחר כך תוכל לכתוב פוסט של 3 עמודים כמה התוצאה אצלי ח***א בלבן.
אני עכשיו בלי רמקולים ,תזמין ואבוא ,יש לי געגוע עז לצלילים!

igall

אוהב את התחום
מעורבות
47
נקודות
28
עברו את קו המזנון , הורחקו אחד מהשני ,כוונו קלות פנימה לאחר ניסוי וטעיה ,המזנון גם ככה צמוד
אין מצב למטר מהקיר זה במרכז הסלון ושלום בית מחייב איזון בסטטוס קוו 60 ס"מ נגנבו בשקט :)
שטיח יהיה בבית החדש בחדר מוזיקה שיבנה במיוחד לצורך העניין בינתים כמו שנאמר זה מה יש
יש שיפור רציני אבל אחרי הכול כניראה שגם אני מעדיף להיות בתוך הבמה וכניראה קרוב זה הפיתרון ובהחלט יש ככה במה !

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
שניץ בשביל לחנות אצלי אתה צריך להוציא מהמחסן את החיפושית שהיתה לך בתור סטודנט כי הרכב שלך לא בדיוק נכנס ... אבל אתה תמיד יותר ממוזמן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור