עזרה מקצועית - הקמת מערכת קולנוע ביתי / אודיו (נערך)

maiden4

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכ החברים באתר!!!
אני חבר חדש באתר ולאחרונה התחלתי בתכנון ובניית בית פרטי
בשבועות האחרונים אני עוקב אחרי ההודעות והמדריכים בפורומים השונים באתר ואני חייב לציין את המיקצועיות של כל חברי האתר ולמדתי דברים רבים.
אני מעוניין בהכנת הסלון בבית שגודלו 22 מ"ר בערך (5*4.5) כן גם יש לזכור שפינה אחת בחדר כולל 75% ו40% מהקירות הצמודים אליה בהתאמה עשויים זכוכית !!! להקמת מערכת מוסיקה/קולנוע ביתי
כאשר הדגש העיקרי לרמקולים שקועים בקיר! (לא בכרח סאבים שקועים)
נכון לעכשיו ברשותי STUDIO 80 ּ CC450 PS2200 וכן 450 AMS ובנוסף YAMAHA DSPA3090 שנרכשו לפני כ10 שנים ומאוד נהניתי מהם.
עיקר הדברים שאני שומע הם מוזיקה (כולל רוק כבד!!!!!!!!!!!) וכן גם תקליטים מסגנונות שונים אך אני נהנה גם לראות סרטים טובים (עדיין משתמש בלייזר דיסק לפעמים) וכמובן נהנה מפסי קול עתירי סאונד
הייתי רוצה לקבל המלצות לבניית מערכת חדשה כולל הגברה נאותה!!! כולל התייחסות מיוחדת לסגנונות השונים שאני שומע/רואה
תקציב מיועד 48000 ש"ח
תודה מכל הלב לכולם!!!!!:)

נערך לאחרונה ב:

maiden4

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
האם תוכל לפרט יותר???

תודה על התגובה!!!!

eran.reuven

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0

maiden4

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חבר ותודה על ההמלצה

הייתי רוצה לציין שוב שהכוונה ללכת על רמקולים שקועים/תלויים וכדומה
אז עזרתכם בהתאם

תודה מראש

maiden4

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים
מה דעתכם על המגברים DSP Z11 או Z7? האם הם שווים את ההשקעה?
האם נקודת התורפה של הסדרה הנ"ל היא מוזיקה או שהנ"ל מצויינים גם בנקודה זו?
מה ההבדלים בין Z11 לZ7 חוץ מתקן THX ?
האם המגברים הנ"ל באמת שימושיים או שרוב הנתונים שלהם לא באמת חשובים?
איך ההשוואה מול RXV 3067?
שאלה אחרונה מה דעתכם על מגברים רסיברים מתצוגה/עודפים?
תודה על העזרה

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב שגם אם תלך על רמקולים שקועים איכותיים מאוד, ותשקיע ברסיבר טוב וחזק - עוד יישאר עודף.

אם אינני טועה, ההבדל בין הZ11 לZ7 הוא שההגברה בZ11 חזקה יותר (לא בטוח, אני אבל שמעתי את שניהם על אותה המערכת והZ7 היה נשמע קצת מסוגר יותר).

השאלה העיקרית היא באיזה צרכים מדובר, מה המערכת הולכת להשמיע, באיזה תדירות, האם צריכים להיות לה עוד שימושים (למשל האם אתה רוצה להפעיל זוג רמקולים נוסף במקום אחר בבית או לחלופין להפעיל שתי מערכות קולנוע על אותו רסיבר, האם ברצונך לכלול את הרסיבר כחלק ממערכת שליטה חכמה ועוד),

בהתאם לכך תוכל לסנן את הרסיבר שהכי יתאים לך ולאחר מכן גם ללכת על רמקולים שיעשו עבודה טובה בצוותא עם הרסיבר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור