עזרה - מחפש מערכת 5.1 לחדר קטן במחיר סביר

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן.
אני מאוד חדש בתחום ולא מבין יותר מדי לא ברמקולים לא במה שצריך לקנות מעבר לרמקולים (רסיבר ולא יודע מה עוד :p) ולכן אני אשמח לייעוץ.
אני מחפש מערכת לחדר שלי,חדר של נער(עוד מעט מתגייס).
החדר עצמו יחסית קטן, בטח שזה לא סלון. יש לי טלוויזיה SONY BRAVIA V40 שאני מאוד מרוצה ממנה.
אליה מחובר ממיר YES המחשב (בHDMI) וPS3 (גם HDMI)
אני רואה לא מעט סדרות וגם סרטים וללא ספק משחק לא מעט במשחקים :) כאשר אני מאוד נהנה מחווית הצפייה אך לא כל כך מאיכות הסאונד של הטלוויזיה וכך נפגעת החוויה הכללית.

אחרי כל ההקדמה(הקצת חופרת) הזאת, אני מגיע לעיקר. אני מחפש מערכת 5.1 (כולל כל מה שצריך לקנות מעבר לרמקולים) לחדר שלי, שתהיה קטנה יחסית היות והחדר עצמו לא גדול במיוחד ואני לא רוצה שהיא תתפוס הרבה מקום. אני מחפש מערכת שתציע איכות קול טובה, בעיקר לסרטים ומשחקים וכמעט ולא למוזיקה, ועל כן אני לא צריך מערכת סופר חזקה (מה גם שבכל מקרה כל דבר יהיה חזק יותר מהטלוויזיה ובכל מקרה החדר קטן ואני לא רוצה להפריע לבית ולסביבה).
בגלל שאני לא מבין בתחום אין תקציב ממש מוגדר כאשר בינתיים אני מעדיף בעיקר לגשש. עם זאת הכיוון הכללי הוא להוציא מעט יחסית ולקבל משהו קטן ויעיל. מחיפושים קצת באתרים אחרים וכד' ראיתי שמגוון מערכות מתחילות באזדור ה1000 שקל, ומקצת התעניינות בכל מני מקומות אמרו לי להזהר ממערות מאוד זולות, ויתרה מכך אמרו לי שבשביל לקנות את כל החבילה כדאי להוציא לפחות משהו כמו 4000(שמרגיש לי קצת גבוה מדי בשבילי לכרגע)
ככה שאשמח לקבל עצמות והצעות מכל הכיוונים, כמו כן גם קצת מידע שישפוך לי אור על הנושא הזה שאני מאוד לא בקיא בו.

תודה רבה :)

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
כול אחד מוציא לפי התקציב שלו ולפי האיכות שהוא רוצה לשמוע עם תחובב איכות גבוה ודיוק זה המנימום 4 אלף
אני דווקא חובב דיוק ואיכות גבוה ותקציבי לא מאפשר לי ובגלל זה אני גם מתכנן לרכוש מערכת בסביבות 2000-2500
כול אחד והתקציב שלו..

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כול אחד מוציא לפי התקציב שלו ולפי האיכות שהוא רוצה לשמוע עם תחובב איכות גבוה ודיוק זה המנימום 4 אלף
אני דווקא חובב דיוק ואיכות גבוה ותקציבי לא מאפשר לי ובגלל זה אני גם מתכנן לרכוש מערכת בסביבות 2000-2500
כול אחד והתקציב שלו..
גם התקציב שלי לא מאפשר לי 4אלף +
2-2.5 נשמע פחות היות התקרה אליה אני מכוון.
אני אוהב איכות, אבל לא רגיל אליה, היות והסטנדרטים שלי באודיו מאוד נמוכים כרדע, ועל כן לטעמי אהנה כמעט מכל שדרוג שהוא, ויותר מאסתפק ממשהו באזור המחירים הנ"ל...
יש לך הצעות למערכת (כולל כל הרכיבים שצריך) 5.1 באזור 2.5K ?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
חפש סטים של מורל הם מעולים למחירם. באודיו קלאב יש כמה מבצעים מעניינים
שווה לקפוץ לשם. סטים של קף גם טובים.

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חפש סטים של מורל הם מעולים למחירם. באודיו קלאב יש כמה מבצעים מעניינים
שווה לקפוץ לשם. סטים של קף גם טובים.

סט של מורל יגרור הוצאה נוספת על רסיבר, אם אני לא טועה, הלא כך ? במקרה כזה כמה צריך להשקיע בערך ברסיבר ומה מומלץ ?

קיבלתי מספר המלצות על Z-5500 של LOGITECH, שלפחות על הנייר ולפי המלצות נותים תמורה מצויינת ביחס למחיר ובכללי מניבים איכות קול דיי טובה ועוצמות טובות, כאשר החסרון העיקרי(ואולי גדול, אם כי לדעתי כרגע זה לא נראה משמעותי) הוא שאי אפשר לשדרג רמקולים בנפרד, או להוסיף עוד 2 להפיכת 7.1, כלומר אני נעול עם אותה מערכת ושדרוג עתידי יצריך התחלה מ0...

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אכן הלוקיטיק 5550 הוא מערכת מציונית לתקציב שלך אולי גם אני ירכוש אותו
לטלווזיה שלי אני כמו אתה גם מחפש מערכת במחיר סביר שתעביר לי כמה שאפשר חוויה..
אבל לפי דעתי היא מערכת די מכעורת ולי חשוב היופי גם אבל זה כול אחד והטעם שלו

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אכן הלוקיטיק 5550 הוא מערכת מציונית לתקציב שלך אולי גם אני ירכוש אותו
לטלווזיה שלי אני כמו אתה גם מחפש מערכת במחיר סביר שתעביר לי כמה שאפשר חוויה..
אבל לפי דעתי היא מערכת די מכעורת ולי חשוב היופי גם אבל זה כול אחד והטעם שלו

לטעמי היא לא מכוערת, אין ספק שהיא לא פאר היצירה, אך היא בהחלט סבירה וקצת מעבר איפלו.
בנוסף עיצוב ומראה זה תמיד נחמד אבל זה לא משהו מהותי שאני מחפש, בטח שלא תוך התפשרות על איכות הסאונד או אלמנטים אחרים חשובים יותר.

אותי יותר מעניין אם מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע את המערכת בתנאים טובים ובמקום אמין ורציני, שגם אח"כ (במידה ואהיה מרוצה) יקח מחיר נורמאלי לארץ (בסביבות 2500)
נוסף על כך אם למישהו יש נסיון אישי או משהו כזה, או קישור לסקירה רצינית, או מקום לקנות(כמו שהזכרתי כבר) או כל דבר שיעזור לי, אודה לכם מאוד :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור