עזרה !! מחפש טלויזיה לסלון

henryhazot

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

רוחב קיר הסלון הינו 3.3 מטר וגובהו 5.8 מטר.
המרחק צפייה הנקבע לאחר הנחת הריהוט יהיה 4 מטר.

אני חושב על 55 אינץ או 60 אבל המחירים בטווח הזה הזויים.
התחלתי לחשוב על 50 אינץ האם זו טעות ?
האם לחכות עוד קצת ולרכוש בכל זאת 55 ?
האם 50 יספק את הסחורה ?

חשבתי על פלאזמה 50 של Panasonic [h=4]TH-P50XT50[/h]או Samasung 50 [h=4]PS51E530[/h]
לאשתי חשוב שהיא תיהיה דקה בעומק שלה.
השימוש של הטלויזיה היא בעיקר Yes Max HD
וקצת סרטי HD MKV

קיבלתי מחיר מבצע על [h=1]Hisense 55K560WT במחיר של 6500 ש"ח יש לה הכל והיא זולה אז זה מעלה דאגה.[/h]תודה לכולם,

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום
למרחק צפייה מתאים לא פחות מ55 והיתי שם 65
אני מציע לעלות תתקציב לכיון 10-12אלף ואז יש לך אופציות טובות.
כמו 5507 בגודל 55 או את ES6200 לא ודע כמה היא עולה במדיוק אבל היא מסך טוב עיצוב מרשים ודק כמו שאשתך רוצה
איטרנט מובנה חופשי כנסיות USB HD עם פס קול DTS ואיכות תמונה מרשימה ב2D לא יצא לי לבדוק אותה בתנאי צפייה ביתים אבל ממה שראיתי היא טובה וגם לפי מה שאני יודע אין לה תבעיה שיש בתלת מימיד של D6400 שהרזלוציה היא חצי בכול עין כלומר במקום 1080 היא 540 וזה פוגע בעומק התמונה ויש גם בעיה של כםליות. קיוצר התקציב של 6500 רלף אין שום מסך שיכול לעמוד בדרישות של מי שהוא שרוצה ואוהב איכות במיוחד שהצפייה שלכם היא בHD לכן כמה שיותר מרחק ר יותר גדול ככה מתאים יותר מך גדול וכן המרחק שלכם באמת די גדול. אז 51 לא הכי יספק אבל עם אתם לא יכולים לעומת בהוצאה כספית כזאות E550
תתאים שמעתי עליה הרבה חוות דעת טובות אבל לא יצא לי לראות אותה אבל היא מאוד ממולצת לכן תראה אותה
בהצלחה עם תרוצה עוד ערה תיכול לפנות עלי לפרטי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור