LCD עזרה מה"מבינים" לגבי טלוויזית הייסנס שבמבצע כרגע

tomer

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,
פורום זה עזר לי מאוד בעבר בכל התהליך של בחירת טלויזיה לסלון.

יש כרגע דיל לטלוויזית הייסנס (LEDN39K10X3D):

http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=2986

היתרונות המתאימים מבחינתי הם: מחיר מחיר מחיר. חוצמזה, אני צריך טלוויזיה לחדר שנה שמבחינת הגודל זה בדיו ק מה שאני צריך. היא מגיעה עם שלוש שנים אחריות של יבואן רשמי, שזה מאוד חשוב לי. תלת מימד, גימיק נחמד ועוד עם שני זוגות משקפיים.

החיסרון - אין לי מושג איך רואים בטלויזיה!!! למדתי בסוף שהדבר הכי חשוב זה לראות את התמונה בתכלס. הטעם האישי שלי הוא טלויזיה עם צבעים רטובים ועמוקים. כמו שרואים בפלזמה או במסכי המחשב של אפל נגיד.

ניסיתי להתקשר לכמה חנויות ולסוכנות עצמה לשאול אם יש אותה בתצוגה שאפשר לראות, ולצערי אין.

פרטים שהעתקתי מהדף עצמו:

טלוויזייה LED תלת מימד "39 חדשנית מבית HISENSE + זוג משקפי 3D מתנה + 3 שנות אחריות במחיר מדהים - 2290 ₪ בלבד במקום 3290 ₪

תודה מראש,
תום

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אל תצפה לניסים ונפלאות, אם אתה ממש חושש, חפש לראות אותה בחנות.

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
היתרונות המתאימים מבחינתי הם: מחיר מחיר מחיר
אם זה השירול אין מה לסייע לך

למדתי בסוף שהדבר הכי חשוב זה לראות את התמונה בתכלס
תחליט מה אתה רוצה
מחיר או איכות ?

לך תראה מסכים בחנויות כולל את המסך במבצע
בערצים שאתה צופה בדרך כלל

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לא חושבשאפשר בכלל לצפות ממסך ב2200 שקל לתת תמורה נורמאלית.
אתה רוצה מסך טוב ובמחיר זול התשובה שלי חד משעית תשכח מזה..
מסכים טובים הם בטח לא של הנסיס ובטח לא במחיר הזה.
עם התקציב הוא כזה נמוך העצה היחדה שלי כמו שRRR.
אמר לך זה לצפות בטלוזיה הזאות לראות עם תמסתדר עם אופי.התמונה ולהחליט.
לצערי אין לי איך לעזור לך אני לא מתעסק ומבין במוצרים זולים לא רוצה להיות בוטה אבל אלו " מוצרי זבל" מוצרים שמכורים
לאנשים שמחפשים הכי גדול והכי זול. ע ם אתה צופה ממוצע לא מבין גדול וסתם רוצה לראות מדי פעם סדרה.
אולי היא תתאים לך. אבל לפי הדרישיות לך צבעים טובים עומק הנסיס ממש לא עונה על הדרישיות תחשוב לכיוןון ה 66-7 אלף שקל כדי לקבל מסך אכותי.
שהיה לך בהצלחהו שבוע טוב.

דרור29

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני התלבטתי בין המסך הזה למסך סמסונג 37 אינטש דגם [h=1]LA37D550[/h] ובסוף החלטתי ללכת על הסמסונג כי המסך הזה לא תומך בDVB-T ממיר דיגיטלי של עידן פלוס .

נערך לאחרונה ב:

Idogrin

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי דרור
אני מתבלט בין LA40D550 ל THP42X30 הראשונה LCD השנייה פלזמה, אני אצרוך בערך 50%SD ו50%HD וחיבורי מחשב USB לסוגיהם , אני חושש מנפילה קשה של הLA40D550 בSD איך רואים SD אצלך - האם התמונה טובה?
תודה מראש

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור