תבדוק את הסדרה D6000 של סמסונג. ממה שאני ראיתי בחנות שלהם בהרצליה התמונה נהדרת ולדעתי זה נכנס בתקציב שלך.
אם היה לי תקציב כזה זה מה שהייתי קונה. לצערי אני תקוע עם תקציב של 5K שלא מאפשר לי הרבה...
אני ראיתי את סדרה D6400
בחנות באלמ בקניון בת ם התמונהב די מרשימה אבל סובלת מבעיה כמו של תמונה פלסטקית ומלאכתוית מציגה צבעים לא חמים ומדוקים אלה צבעים קרים בעיות של זליגות אור יש אבל קשה להבחין בתנאי חדות השחור די מרשים האחדות טובה למדחי אבל לפמים צבע השחור הופך לסגול לכחלחל ולהפך תמונה די טובה אני חושב שהטלוזיה שיכולה לעומד בתקציב הזאת ומציגה תמונה מציוניות היא C750 טלוזיה משנה שעברה לא ראיתה בה בעיותכמו זליגות אור חמרות אחדות מציוניות שלא מבישית פלזמה אכתוית צבעים טבעים וחמים מזכרים את D8000 אבל כמובהן פחות חדהים ובהירים תלת מימיד מרשים
קיוצר מסך מציון אני עצמי עומד לרכוש את C7000 אחרי חיפושים כבר במשך 6-8 חודשים והתקציב שלי גם כמו שלך 6-9 אלף שקל לגודל 46
אני לא חושב שהסוני EX710 יככולה בכלל להתממוד מול C750 היא פשוט פמונילית ומציוניות לעומת תמונה די מלאכתוית וקרה של הסוני EX710 וגרעניות ועוד לשלם 1500 שקל יותר למסך ללא תלת מימיד לטעמי זהנ טיפשי...
ב9 אלף תיכול לקנות את C750 גודל 55