עזרה לפני קניה -פיליפס 7605 או 9664

phkhpx

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לחברי הפורום ,
לאחר בחינת מספר מסכים אני מללבט בין פיליפס 7605 לבין פיליפס 9664.

אני זקוק לשני מסכים גודל 37 וגודל 40.

בחנות לאחר צפיה ממושכת בין שתי המסכים (שקם אלקטריק ראשלצ) ה 7605 נראתה לי מעט טובה יותר.

אבל...

בפורום השכן דיווחו על בעיית השתקפות קשה בדגמים החדשים של פיליפס עקב ציפוי זכוכית שקיים.
אני זקוק לחוות דעתכם המיקצועית .
ה 7605 הוא דגם חדש ואין עליו מספיק ביקורת והתנסות לעומת ה 9664 שעליו יש ביקורת מצוינות.

השאלה היא האם לקחת את ה 9664 שנחשב כך הבנתי מוצר מעולה אבל הוא LCD כפי הנראה אחד הטובים או לקחת את ה 7605 שהוא אומנם LED אבל מהסוג הפחות טוב EDGE LED ולא local diming .אני לא פריק של טכנולוגיה פשוט רוצה לרכוש בצורה נבונה מוצר איכותי.

מבחינת נתונים:
ה7605 ניגודיות 1:500000 מול 9664 1:80000 עד כמה זה חשוב ועל מה זה משפיע?
ה7605 זמן תגובה 2MS לעומת 9664 זמן תגובה 1 MS עד כמה זה חשוב ומשפיע זה הבדל מהותי?
ה 7605 היא 100 הרץ לעומת ה 9664 שהיא 200 הרץ האם ההשפעה נראית לעין ?

מישוא יודע לומר למי מבין משניהם יש מעבד תמונה טוב יותר ?

אני רוצה להדגיש שפיצרים פחות מענינים אותי חשוב לי ליראות טוב (אבל לא מעונין בפלזמה) .

קיבלתי מחיר ממש טוב לזמן מוגבל וקצר ואני צריך להחליט (אכבד את בקשת בעל העסק ולא אוכל כרגע לומר מה המחיר שקיבלתי עבור שני המסכים יחד ) לכן הנושא קצת בוער בעצמותי ..או בקיצור זה קצת דחוף.

תודה למשיבים

phkhpx

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
עזרתכם

שלום רב ,

פונה שוב ,כדי לקבל את התיחסותכם המיקצועית .

תודה למשיבים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. האם החדר בו ימוקמו המסכים כולל חלונות גדולים / מקור אור מול הטלוויזיה שעלול להפריע?
2. בצע בדיקת השתקפויות בחנות, תעמוד בזוית ביחס למסך, חפש מנורה משתקפת והשווה בין שני הדגמים.
3. לגבי נתונים זמן תגובה / ניגודיות וכ'ו, אל תחליט על פי המפרט היבש, אלא נסה לבצע השוואה הוגנת בחנות, וודא ששני הדגמים נמצאים על כיול דומה, למשל מצב תמונה "סטנדרט" ולא "דינמיק בשניהם", בהירות / ניגודיות וצבע.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור