החבר מלפני כמה ימים אומנם זה לא חוות דעת מקוצעית כמו שלךאור קורן או עופר לאור אבל כמו שאתם יודעים אני המון עוזר בפרום ואני יתן קצת מהידע שלי למען אנשים חדשים אני יכתוטב חסרנות+יתרנות לדגמים מ2000 שקל עד מסכי עלית במחיר של אפילו 30 אלף שקל וככה יעזור לחדשים
מסכים בגודל 32 תקציב 2000-2500 שח:
בתקציב הזה יש המון פה אנשים שמעונים במסך בתקציב הזה ואני תמיד עונה להם את אותם תשבות וזה מתחיל לעצבן אז אחד ולתמיד.
1. סמסונג LD460 הוא מסך משנה שעברה מסך מעולה מתוצרת LG המסך בעל שני כנסיות HDMI
יחס נקדיות של 60 אלף וזמן תגובה של 4MS
עכשיו נתחיל: יתרונות:
1. איכות HD טובה למדי אין זכר לגרעניות מוגזמת או להילות סביב שחקנים שאומר להפריע
הוא מציג גווני צבעים די טבעים בגוון צהוב לבן בפני השחקנים ולא אדמדם או סגלגל
2.איכות SD היא טובה למדי
הוא מעלים בעיות של השמנה בדמיות די טוב עדין יש זכר לדמיות שמנות הצבעים שלו טבעים בSD הוא מעלים שדי בעיות של טיטושים מריחות פלקציה ועוד אבל עדין ניתן להבחין באיכות הלא מושלמת במסך הזה דבר שאפילו מסכים שעולים פי 5 ממנו לא עושים הוא הצליח לעשות די יפה אין תמונה עמוקה מדי אבל אפשר להרגיש שהשחור שם אכותי וזה נותן יתרון לנקדיות שהיא די גבוה למסך LCD
3.העצוב הוא עיצוב נחמד מידי עם פס אדום למטה המסך לא עבה ולא דק מידי
4.כנסית USB HD זה טוב בשביל להוריד סרטים ולפות בדיסק קשיח יש לציין שאין לו DTS וזה די בעיה עם ברוצנוחים להכניס גם לטלוזיה מערכת קולנוע ביתית נחמדה לכן זה גם יתרון וגם חיסרון
חסרון:
1. אין מנגנון 100
הרץ וךלכען יש מריחות מה שמנגנון היה משפר
2. השחור לא מספיק עמוק ונוטה לגוון אפרפר כחלל
3. יש זליגות אור
4. יש די השתקפיות בעיקר שיש מגע ישר של אור במסך
סיכום: זה מסך נהדר בתקציב 1800-2500 שקל
2.סמסונג C530הוא מסך משנה שעברה האיכות תמונה מציוניות יש כניסית USB DTS
הסטריימיטר פועל היטיב והאיכות טובה למדי בhd אבל מה עם הsd?
יתרונות:
1. איכות HD טובה למדי נוטה לגוונים טיפה לא טבעים יותר בגוון כחלחלך סגלגל התנועה טובה העומק בסדר השחור נותן אפקט של עומק אבל הוא לא מספיק עומק לטעמי
2. איכות SD איכות הsd לא הפתיעה אותי בכלל היה בעיות ברורות של צבעים לא טבעים פנים אדמות פנים כחלות הצבע הכחול שלט פה ואנחנו צריכים שיתקרב יותר לצבע הצהוב לבן עלמצנת שלא נבחין בבעיות בצבעים לא טבעים יש מריחות יש פלקציה מורגשת אבל יש גם חדות בהירות ופירוט מה שנותן לתמונה קרספית ויפה
3. עיצוב העיצוב הוא עיצוב מאוד יפה ונחמד המסך די דק
4. כניסית USB HD פועלת היטיב ניסיתי להריץ עליו אווטר 15 גיגהנ פעלך בקלות יש גם תומך קול DTS פשוט תענוג
חסרונות:
1. שחור לא אכותי בגוון כחלחל אפרפר
2. 2. זליגות אור
3. 3. עננות מוגזמת
4. 4. בעיה בפאנלים המתחלפים הוא לא מגיע עם SQ אלה עם AA ואפילו פחות טוב משפיעה על איכות התמונה
5. חסר לי עומק בתמונה החדות והבירות מציוניות אבל אני לא מרגיש תחושה תלת מימדית
3. טושיבה V800
היא טלוזיה HDR עם שני כנסיות סקרט מתיחה חכמה מוצלחת מאוד איכות תמונה מציוניות בsd
ואיכותית בhd
יתרונות:1. איכות SD טובה צבעים טבעים וי]פים אין דמיות שונות גווני צבעים נכונים לטעמי
2.איכות HD טובה לא הרגשתי בחוסר פרטים בגלל שהיא HDR ממרחק של 2 מטר היא ממולצת מאוד
3. אין רגישות להשתקפות
4.אין הרבה זליגות אור ועננות
5. שני כנסיות סקרט מעולה לsd
6.מתיחה חכמה טובה מאוד
חסרון:
1. עיצוב משעמם
ומכוער
2. אין כנסית USB HD
3. לעתים זליגות אור בעיקר מארע פינות המסך
מסכים בגודל 32 תקציב 2000-2500 שח:
בתקציב הזה יש המון פה אנשים שמעונים במסך בתקציב הזה ואני תמיד עונה להם את אותם תשבות וזה מתחיל לעצבן אז אחד ולתמיד.
1. סמסונג LD460 הוא מסך משנה שעברה מסך מעולה מתוצרת LG המסך בעל שני כנסיות HDMI
יחס נקדיות של 60 אלף וזמן תגובה של 4MS
עכשיו נתחיל: יתרונות:
1. איכות HD טובה למדי אין זכר לגרעניות מוגזמת או להילות סביב שחקנים שאומר להפריע
הוא מציג גווני צבעים די טבעים בגוון צהוב לבן בפני השחקנים ולא אדמדם או סגלגל
2.איכות SD היא טובה למדי
הוא מעלים בעיות של השמנה בדמיות די טוב עדין יש זכר לדמיות שמנות הצבעים שלו טבעים בSD הוא מעלים שדי בעיות של טיטושים מריחות פלקציה ועוד אבל עדין ניתן להבחין באיכות הלא מושלמת במסך הזה דבר שאפילו מסכים שעולים פי 5 ממנו לא עושים הוא הצליח לעשות די יפה אין תמונה עמוקה מדי אבל אפשר להרגיש שהשחור שם אכותי וזה נותן יתרון לנקדיות שהיא די גבוה למסך LCD
3.העצוב הוא עיצוב נחמד מידי עם פס אדום למטה המסך לא עבה ולא דק מידי
4.כנסית USB HD זה טוב בשביל להוריד סרטים ולפות בדיסק קשיח יש לציין שאין לו DTS וזה די בעיה עם ברוצנוחים להכניס גם לטלוזיה מערכת קולנוע ביתית נחמדה לכן זה גם יתרון וגם חיסרון
חסרון:
1. אין מנגנון 100
הרץ וךלכען יש מריחות מה שמנגנון היה משפר
2. השחור לא מספיק עמוק ונוטה לגוון אפרפר כחלל
3. יש זליגות אור
4. יש די השתקפיות בעיקר שיש מגע ישר של אור במסך
סיכום: זה מסך נהדר בתקציב 1800-2500 שקל
2.סמסונג C530הוא מסך משנה שעברה האיכות תמונה מציוניות יש כניסית USB DTS
הסטריימיטר פועל היטיב והאיכות טובה למדי בhd אבל מה עם הsd?
יתרונות:
1. איכות HD טובה למדי נוטה לגוונים טיפה לא טבעים יותר בגוון כחלחלך סגלגל התנועה טובה העומק בסדר השחור נותן אפקט של עומק אבל הוא לא מספיק עומק לטעמי
2. איכות SD איכות הsd לא הפתיעה אותי בכלל היה בעיות ברורות של צבעים לא טבעים פנים אדמות פנים כחלות הצבע הכחול שלט פה ואנחנו צריכים שיתקרב יותר לצבע הצהוב לבן עלמצנת שלא נבחין בבעיות בצבעים לא טבעים יש מריחות יש פלקציה מורגשת אבל יש גם חדות בהירות ופירוט מה שנותן לתמונה קרספית ויפה
3. עיצוב העיצוב הוא עיצוב מאוד יפה ונחמד המסך די דק
4. כניסית USB HD פועלת היטיב ניסיתי להריץ עליו אווטר 15 גיגהנ פעלך בקלות יש גם תומך קול DTS פשוט תענוג
חסרונות:
1. שחור לא אכותי בגוון כחלחל אפרפר
2. 2. זליגות אור
3. 3. עננות מוגזמת
4. 4. בעיה בפאנלים המתחלפים הוא לא מגיע עם SQ אלה עם AA ואפילו פחות טוב משפיעה על איכות התמונה
5. חסר לי עומק בתמונה החדות והבירות מציוניות אבל אני לא מרגיש תחושה תלת מימדית
3. טושיבה V800
היא טלוזיה HDR עם שני כנסיות סקרט מתיחה חכמה מוצלחת מאוד איכות תמונה מציוניות בsd
ואיכותית בhd
יתרונות:1. איכות SD טובה צבעים טבעים וי]פים אין דמיות שונות גווני צבעים נכונים לטעמי
2.איכות HD טובה לא הרגשתי בחוסר פרטים בגלל שהיא HDR ממרחק של 2 מטר היא ממולצת מאוד
3. אין רגישות להשתקפות
4.אין הרבה זליגות אור ועננות
5. שני כנסיות סקרט מעולה לsd
6.מתיחה חכמה טובה מאוד
חסרון:
1. עיצוב משעמם
ומכוער
2. אין כנסית USB HD
3. לעתים זליגות אור בעיקר מארע פינות המסך