LCD עזרה למבינים באיכות סרטי hd דרך שתי שיטות צפייה שונות חייב יעוץ...

MK1990

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה לעוזרים,
יש לי טלויזיה LCD samsung fullhd 1080p ולטלווזיה הנחמדה שלי יש כניסת USB שקולטת פורמט mkv....

הורדתי צעצוע של סיפור 3 באיכות 1080p פורמט mkv...

עכשיו אני אציג בפניכם 2 שיטות לצפייה בסרט שהורדתי ותעזרו לי לבחור באיזה מהשיטות רואים יותר טוב...שתי השיטות עובדות בדקתי.

שיטה 1) חיבור הארד דיסק של western digital 1tb של 2.5 אינץ מתחבר לטלויזיה ישירות ואז אני נכנס וטלויזיה עצמה לסרט ורואה את הסרט בלי בעיות...

שיטה 2) שיטה זו תעלה לי 500 שח כי אני צריך לקנות סטרימר, בקיצור בקרביץ מוכרים סטרימר של play on hd mini הינה קישור:
 http://www.dtohttp://www.dtown.co.il/articles/1358.htmlwn.co.il/articles/1358.html

הוא עולה 500 שח, השיטה ה2 למעשה היא חיבור ההארד דיסק אליו ומהסטרימר כבל hdmi לטלויזיה...

אני מזכיר שוב השאלה שלי היא באיזה שיטה איכות התמונה תהיה הטובה ביותר?
ניסיתי את שיטה 1 ורואים ממש טוב, שווה ערך לצפייה דרך המחשב הנייד בחיבור כבל hdmi לטלויזיה.

בבקשה חברים חשובה לי איכות הצפייה הטובה ביותר ולכן אני מתלבט אם לקנות את הסטרימר...
בבקשה עזרה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מבחינת איכות תמונה נטו, ההבדלים יהיו קטנים מאוד.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
יכול להיות

אבל מבחינת נוחות,אין ספק שסטרימר עדיף.

MK1990

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי תודה על היעוץ העניין הוא שממש אכפת לי מאיכות התמונה,
הנוחות יש גם בטלויזיה שלי...שליטה מלאה בכתוביות,תפריט מרשים לוידאו ושליטה מצויינת בניגון הסרט...
לזה אתה מתכוון ofer t?

והאם איכות התמונה באמת לא נפגשת כי הטלויזיה לא נכנסת למצב של 1920/1080p כמו עם התקן hdmi אחר כמו קונסולת משחק....אני חושש שהאי כניסה למצב למעשה פוגעת באיכות התמונה..? או שיש פרמטרים אחרים שפוגעים?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
כן כוונתי לתפריטים מלאים. לגבי איכות תמונה? היא די קרובה
אבל זה ממבט כללי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור