LCD עזרה חיבור HDMI בין המחשב לטלויזיה לא עובד

• פותח הנושא yug
  • פורסם בתאריך

yug

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הי
קניתי מחשב וטלויזית LCD חדשים ואני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב שאוכל לצפות דרך HDMI.
אחרי שחיברתי את כבל ה HDMI, בתוכנת ה CATALYST (תוכנת ה DRIVERS והקונפיגורציה של כרטיס המסך) המסך טלויזיה מופיע אבל התמונה בטלויזיה חשוכה. הנה עוד כמה פרטים

- ב BIOS הגדרתי חיבור D-SUB/HDMI (שיניתי מ D-SUB/DVI)
- כרטיס המסך הוא מובנה מלוח אם של AMD של RADEON HD 3200
- דגם הטלויזיה Sharp LC37D44 LCD HD READY
- מסך המחשב SAMSUNG 2243EWX 22
- לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H
- למחשב מחוברים מסך המחשב ב VGA והטלויזיה ב HDMI (חיבור מסך המחשב ב DVI בשילוב HDMI לטלויזיה לא נתמך)
- גרסת ה CATALYSY מעודכנת לגרסה 9.6
- מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA 32 ULTIMATE
- ב DISPLAYS PROPERTIES של ה CATALYST אני רואה את מסך המחשב ומסך הטלויזיה. ניסיתי להגדיר מצב של EXTENDED ו CLONE, בשניהם לא ראיתי תמונה
- ניסיתי להגדיר במחשב לטלויזיה את הרזולוציה המתאימה לה 1280X720 כמה שיותר קרובה ל-1336x768 עם רענון 60HZ, לא עזר

תודה מראש

Talik75

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שאלה בקשר לחיבור סימולטני של DVI+HDMI

שלום לך,

אין לי מספיק ידע כרגע לעזור לך, אני חדש בתחום, אבל יש לי שאלה בנוגע למה שציינת על שימוש בשתי היציאות הדיגיטליות בו זמנית.
יש לי מפרט דומה מאוד לשלך - כרטיס זהה לשלך, שמותקן On-Board על לוח אם של ASUS ושיש לו שתי יציאות דיגיטליות - DVI+HDMI.
בשבוע שעבר קניתי טלויזיית LCD של LG, מסדרה חדשה שיצאה לפני כמה חודשים:
"32 LCD 32LH20R.

אני מנסה לחבר את הטלויזיה ליציאת ה-HDMI של ה-Radeon 3200 אבל לא מצליח לגרום לזיהוי הדדי של האלמנטים - ה-Catalyst לא מזהה התקן נוסף, והטלויזיה מציגה "No Signal". אתה בטוח שהכרטיס הזה לא תומך בחיבור סימולטני של שתי היציאות הדיגיטליות? זה מידע מוסמך?

תודה,
טל

yug

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
טל,
לא נראה לי שיש תמיכה ב DVI בשילוב עם HDMI בגלל 2 סיבות:
1. בהגדרות ה BIOS רשום לי רק 2 אפשרויות - DSUB/DVI ו DSUB/HDMI. אין אפשרות DVI/HDMI.
2. כשניסיתי לחבר HDMI עם DVU ה CATALYST רשם שהוא לא מזהה לי את המסך אחרי שחברתי את הטלויזיה.
זה גם הגיוני במידה מסויימת שלא חייבת להיות תמיכה ב DVI ו HDMI כי שניהם יכולים להתחבר לחיבור HDMI דרך מתאם DVI ל HDMI.

Talik75

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חיבור סימולטני

הי yug,

אצלי ההגדרה בביוס נראית מעט שונה, ונקראת VBIOS Type, כאשר האפשרויות הן HDMI או DVI. ניסיתי לשנות ל-HDMI (היה מוגדר DVI לפני שנגעתי) ולחבר את הטלויזיה דרך חיבור ה-HDMI כאשר מסך המחשב מנותק פיזית מה-DVI - כלום לא קרה בטלויזיה, עדין.

לגביי המשפט האחרון שלך, אני לא חושב שעצם העובדה ששתי היציאות יכולות להתחבר ל-HDMI היא זאת שתמנע מכרטיס המסך את היכולת לשכפל את ה-Output שלו לשני ממשקים דיגיטלים שונים, בו זמנית.
אבל חיפוש שעשיתי בגוגל הוביל אותי לסקירה על לוח האם שלך:
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4410122&CatId=3644
שם באמת מצויין שלא ניתן לקבל output משני הממשקים הדיגיטליים, בו זמנית.
אני מניח שזה תופס גם לגביי, ולא יהיה לי מנוס מלעבור לחיבור RGB למסך המחשב ולפנות את הדיגטלי ל-LCD. אני לא בטוח מה גודל "ההפסד" פה, לגביי החיבור למחשב, אם בכלל...

yug

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מה שמוזר שגם שאני מגדיר עם HDMI ו VGA ולמרות שה CATALYST מזהה את הטלויזיה אין לי תמונה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור