הי
קניתי מחשב וטלויזית LCD חדשים ואני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב שאוכל לצפות דרך HDMI.
אחרי שחיברתי את כבל ה HDMI, בתוכנת ה CATALYST (תוכנת ה DRIVERS והקונפיגורציה של כרטיס המסך) המסך טלויזיה מופיע אבל התמונה בטלויזיה חשוכה. הנה עוד כמה פרטים
- ב BIOS הגדרתי חיבור D-SUB/HDMI (שיניתי מ D-SUB/DVI)
- כרטיס המסך הוא מובנה מלוח אם של AMD של RADEON HD 3200
- דגם הטלויזיה Sharp LC37D44 LCD HD READY
- מסך המחשב SAMSUNG 2243EWX 22
- לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H
- למחשב מחוברים מסך המחשב ב VGA והטלויזיה ב HDMI (חיבור מסך המחשב ב DVI בשילוב HDMI לטלויזיה לא נתמך)
- גרסת ה CATALYSY מעודכנת לגרסה 9.6
- מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA 32 ULTIMATE
- ב DISPLAYS PROPERTIES של ה CATALYST אני רואה את מסך המחשב ומסך הטלויזיה. ניסיתי להגדיר מצב של EXTENDED ו CLONE, בשניהם לא ראיתי תמונה
- ניסיתי להגדיר במחשב לטלויזיה את הרזולוציה המתאימה לה 1280X720 כמה שיותר קרובה ל-1336x768 עם רענון 60HZ, לא עזר
תודה מראש
קניתי מחשב וטלויזית LCD חדשים ואני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב שאוכל לצפות דרך HDMI.
אחרי שחיברתי את כבל ה HDMI, בתוכנת ה CATALYST (תוכנת ה DRIVERS והקונפיגורציה של כרטיס המסך) המסך טלויזיה מופיע אבל התמונה בטלויזיה חשוכה. הנה עוד כמה פרטים
- ב BIOS הגדרתי חיבור D-SUB/HDMI (שיניתי מ D-SUB/DVI)
- כרטיס המסך הוא מובנה מלוח אם של AMD של RADEON HD 3200
- דגם הטלויזיה Sharp LC37D44 LCD HD READY
- מסך המחשב SAMSUNG 2243EWX 22
- לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H
- למחשב מחוברים מסך המחשב ב VGA והטלויזיה ב HDMI (חיבור מסך המחשב ב DVI בשילוב HDMI לטלויזיה לא נתמך)
- גרסת ה CATALYSY מעודכנת לגרסה 9.6
- מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA 32 ULTIMATE
- ב DISPLAYS PROPERTIES של ה CATALYST אני רואה את מסך המחשב ומסך הטלויזיה. ניסיתי להגדיר מצב של EXTENDED ו CLONE, בשניהם לא ראיתי תמונה
- ניסיתי להגדיר במחשב לטלויזיה את הרזולוציה המתאימה לה 1280X720 כמה שיותר קרובה ל-1336x768 עם רענון 60HZ, לא עזר
תודה מראש