ImMoon
חבר מתחיל
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 1
שלום לכם, שמי מון
אני זקוק לעזרתכם והמלצותיכם ברכישת מצלמת DSLR ראשונה.
מטרות ושימושים:
אם תוכלו להעשיר אותי בידע שלכם - אני אשמח.
תודה מראש, מחכה לעזרתכם אנשים יקרים
אני זקוק לעזרתכם והמלצותיכם ברכישת מצלמת DSLR ראשונה.
מטרות ושימושים:
- בעיקר צילומי נוף וחיות אך בנוסף גם אנשים, בין אם באירועים או בטבע לבין אם בחושך או באור.
- יותר צילום סטילס אך כ"וולגר" לשעבר רצוי ואשמח לאופציה לצילום ווידאו איכותי (אם הוספת הקריטריון הורסת את המפרט אפשר לוותר עליו).
- בתחום הצילום: אני מצלם מאז הייתי ילד קטן עם חוש טוב לתחום, עברתי בזמנו קורס קצר שעזר לי להכנס לתחום ומאז עד היום מצלם עם כל מצלמה שמגיעה לי ליד - יצא לי לצלם עם המון סוגי מצלמות ובחלקן הקטן השתמשתי גם במצלמות DSLR. אוהב גם צילומי סטילס וגם וידאו. (הייתי מגדיר את עצמי ברמה בינונית).
- בתחום החומרה: רמת ידע כמעט אפסית, אין לי מושג לאן ללכת, למי לפנות, מאיפה לרכוש ומה בדיוק לרכוש. אני בערך יומיים קורא באינטרנט פוסטים ומאמרים הקשורים לנושא הענק הזה שקיימים בו כל כך הרבה סוגים ודגמים לכל דבר.
- בתחום המושגים: צברתי רק מעט ידע שעשוי להיות מועיל בהגעתי לחנות או בקריאת התשובות שלכם (למדתי קצת על סוגי עדשות, מטרותיהן ועוד).
- תקציב: 3,000₪ עד 4,000₪ - קיימת אופציה לחריגה במידת הצורך.
- אנוכי מחפש מצלמה מסוג DSLR לצילומי טבע, נוף, חיות ואנשים.
- במסגרת התקציב חשוב להוסיף 2-3 עדשות למטרות שונות (ביניהן למטרות צילום מרחוק ומקרוב עם אופציה לעדשה רחבה (wide lens).
- רצוי שתהיה אופציה לצילום וידאו ולא בתאוריה. זה שיש אופציה לצלם וידאו לא בהכרח אומר שהוא יהיה איכותי, מפוקס ויציב.
- משקל המצלמה פחות חשוב אלא אם כן אתם חושבים אחרת.
- מהירות המצלמה חשובה, הייתי רוצה שאוכל לצלם במהירות במידת הצורך. והכוונה היא: מהירות הפעלת המצלמה ומהירות הצילום מרגע הלחיצה על הכפתור המכריע.
אם תוכלו להעשיר אותי בידע שלכם - אני אשמח.
תודה מראש, מחכה לעזרתכם אנשים יקרים
נערך לאחרונה ב: