עזרה-התלבטות בין טלויזיות 3D

ben_m2

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעוניין לרכוש טלויזיה LED 3D
ואני מתלבט בין שתי דגמים של טלויזיות
1. LG 47LX6500

2.
LG 47LW450Y (מגיע עם 9 זוגות משקפיים פאסיביות)

אשמח לקבל המלצות
תודה רבה המשך יום נעים

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
2 הטלוויזיות הם תלתמימד ומקבלים איתם 9 זוגות משקפיים והם עובדות על אותה שיטה של תלתמימד.
עכשיו זה תלוי מה הטלוויזיה עצמה נותנת בפנים.
לי יש 42 LG LW570Y והיא מצויינת תילך לפני שאתה קונה לך לחנות תיראה אותה כנס לאתר של ח.י.
תיראה מה יש בכל טלוויזיה ותעשה תשיכולים שלך ואני כבר אומר לך כל הדגמים פועלים על אותו תלת מימד.
גם שלי אבל מה שאתה מקבל בפנים זה כבר שונה.
קח איתך כונן נייד סרטים שאתה מכיר תלתמימד(3D) \סרטים רגילים\סרטים פול אייץ דיי(FULL HD)
וקח גם סרט שיבדוק תשחורים שזה עיר החטאים שהוא מצויין לזה.
בהצלחה ברכישה.
גל.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
סתם שאלה

אני מעוניין לרכוש טלויזיה LED 3D
ואני מתלבט בין שתי דגמים של טלויזיות
1. LG 47LX6500

2.
LG 47LW450Y (מגיע עם 9 זוגות משקפיים פאסיביות)

אשמח לקבל המלצות
תודה רבה המשך יום נעים

סתם שאלה אחת או שתיים..או שלוש
האם לא כדאי לפרט את ההתלבטות שלך? מה גורם לך להתלבט?
ועוד שאלה סתם... האם אתה רוצה לקנות "טלוויזיה" או "משקפיים"?
האם יש לך BLUE RAY ?

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
הי, שני הדגמים שציינת הינם דגמי תלת מימד, כאשר ההבדל ביניהם הוא כי בדגם LX6500 מדובר בשיטת התלת מימד האקטיבית שהינה "הדור הקודם" של משקפי תלת מימד- משקפיים אקטיביות הינן יקרות יותר, הן דורשות טעינה של הסוללה, מהבהבות עד 60 פעמים בשנייה וגורמות למעט ריצודים.
דגם LW450Y עובד בשיטת התלת מימד הפאסיבית FPR, בה המשקפיים נוחות, קלות ופשוטות יותר. ללא צורך בטעינה ובהגבלה לזמני הטעינה וללא הבהובים וריצודים. המשקפיים הפאסיביות זולות וקלות יותר, מאפשרות צפייה בתכני תל מימד מכל זווית ובלי צורך לשבת ישירות מול מסך הטלוויזיה

מקווה שעזרתי,
אייל נציג קבוצת ח.י.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
תקנו אותי אם אני טועה, אבל נקודה אחת נגד השיטה החדשה היא שהרזולוציה שרואים היא חצי, כי כל צד זקוק לנתונים נפרדים, במקביל. זה לא מפריע לרוב האנשים, אני מאמין, אבל זו נקודה לקחת בחשבון.
מצד שני, חושב חושב שמקבלים רק זוג משקפיים אחד עם ה-LX6500.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איפה שאתה קונה לא נתנים לך תערכת מסיבה...(עובדים עליך) אני מדבר על משקפים פאסיביות.
לגבי התמונה ממרחק אתה בכלל לא רואה את זה ועם אתה מפעיל רק סרט HD אז זה לא פועל ואתה מקבל שלמה ולא חצי.
אני לא בטוח אצלי זה ככה. אני לא רוצה להטעות אותך.
ולגבי התלת אתה לא תוכל ליראות מזווית למטה או למעלה מידי.
אתה אמור לצאת עם 9 זוגות. משהוא חשוב מאוד תיבדוק טוב שאתה מקבל אחריות של ח.י.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור