עזרה דחופה לגבי חיבור המסך למחשב

• פותח הנושא nWo
  • פורסם בתאריך

nWo

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכם,לפני חצי שנה בערך רכשתי LCD 22 NORMANDE דגם ND-22G76
במטרה לשים את המסך בחדר העבודה שיוכל לשמש לי גם לטלויזיה וגם כמסך מחשב.
בהתחלה כאשר היה לי מחשב ישן המסך עבד מעולה והכל היה בסדר.
אך לפני שבוע קניתי מחשב חדש וחיברתי את המסך למחשב ומאז הכל השתבש.
מכיוון ויש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ברגע שאני לא נוגע במחשב המסך נכנס למצב של שינה ומפסיק את העברת האות מהמחשב למסך,אבל כאשר אני חוזר למחשב 90 % מין הפעמים המחשב לא חוזר לעצמו ועדיין המסך מציג שאין אות והעכבר והמקלדת לא מתפקדים,רק לאחר שאני עושה ריסטרט או מפעיל את המחשב מחדש המסך עולה וגם העכבר והמקלדת חוזרים לפעולה וכך חוזר על עצמו.

אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה אודה לכם מאוד.

חוץ מזה,לא ידועה לי הרזולוציה המתאימה של המסך ולכן אם מישהו מכם יודע מה הרזולציה הוא יוכל לעזור לי מאוד,כמו כן המסך מחובר ע"י חיבור VGA למחשב
ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE GT220 אם זה נחוץ לכם.

בתודה מראשש,יוסי.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
בחיבור VGA לא תוכל לקבל יותר מ 720P אם אני לא טועה וגם פה יש הגבלות . בכל מצב ביציאה כזאת במכשיר שהחדות שלו גבוהה ( מה הרזולוציה המכסימלית של הטלוויזה ?? ) לא תקבל תמונה מי יודע מהמחשב. האים לטלוויזה יש כניסת DVI ?? HDMI ?? .

בקשר למצב השינה פשוט תבטל אותו דרך פנל הבקרה (Power Option ) שם אתה יכול לשלוט במצב השינה של הדיסק למשל וגם של המסך עצמו .

nWo

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לא ידוע לי מה הרזולוצי המקסימלית של המסך ובכלל אני לא יודע על איזה רזולוציה תתאים כדי שיראו הכי טוב.. ציפיתי שאנשים כאן בפורום שמומחים בתחום ידעו להגיד לי.
חוץ מזה יש לטלויזיה כניסת HDMI אך אין לה כניסת DVI.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור