עזרה דחופה בבקשה

ozdaya

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
שלום,
הזמנתי דרך וואלה שופס LCD בגודל 37" של טושיבה מדגם: 37XV550 FULL-HD.
היום קיבלתי את המשלוח ועל הקופסא יש מדבקה ובה רשום: 37XV550P וליד רשום:
HD-READY 1080P
מישהו יכול להגיד לי למה ה-"P" הזאת ליד מספר הדגם? למה רשום HDREADY ? והאם יש סיכוי שקיבלתי דגם לא טוב/מקורי/איכותי כמו שחשבתי שאני מזמין?
המוצר שייך לניופאן וארץ הייצור הרשומה על הקופסא היא: פולין.

אשמח לעזרה בדחיפות,
עוז.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אתה יכול להתקשר לניפאן ולברר. העניין עם ה P לא משמעותי מכיוון שלפני כמה ימים היה כאן מישהו שגם הוא נתקל בP הזאת ושוחח עם שירות הלקוחות של ניופאן ונאמר לו שזה מייצג רק את אזור השיווק כך שזה לא משמעותי מבחינתך . כמו שאמרתי תתקשר לניופאן ותברר בקשר ל HD-READY באתר שלהם מופיע שהדגם הזה הוא אכן FHD

ozdaya

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
דיברתי עם ניופאן

אכן, לפי ניופאן, ה-P מסמל שזהו דגם אופאי שכולל כניסות SCART! ובאמת רשום שארץ הייצור היא פולין (מקווה שזה לטובתי).
ה-HDREADY לטענתם מופיע רק על המדבקה ובמפרט של המוצר בתוך האריזה אני אוכל לראות שמדובר בדגם FHD...
נרגעתי (-:

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תראה אם על האריזה עצמה מופיע הדגם שרכשת אז אתה יכול להיות בטוח שמה שקנית זה מה שקיבלת יכול להיות שהמדבקרה היא טעות או משהו אבל אתה יכול לסמוך על ניופאן שהם לא מנסים (סליחה על הביטוי) לדפוק אותך

kingj

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כל המסכים היום הם HD-READY ללא קשר לרזולוציה , גם מסך FULL HD עם רזולוציה 1920X1080 הוא מסך HD-READY .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור