LCD עזרה דחופה בבחירת מסך LED

יאיר_35

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני עומד להיכנס לדירה בה המרחק בסלון מקיר לקיר הינו 3.9.
המסך יהיה רחוק מהקיר כ- 15 ס"מ (שקוע בקיר גבס+זרוע)
ובקיר ממול תוצב ספה.
על כן מרחק המסך מהספה יהיה בפועל- 3.5 מטרים.
השאלה הראשונה- האם לקחת 42 אינץ' או 46 אינץ'. אני אוכל את הראש כבר שבוע . חייב לקבל החלטה .
נא דעתכם ודעת מנהל הפורום.
שאלה שנייה- התקציב הינו ל- 5000 ש"ח בערך. אשמח לקבל המלצות
איני מבין דבר בתחום זה!!!
תודה

יאיר_35

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
המשך להודעתי-
אני חושש שאם אקח את ה-46 אינץ'. אראה מטושטש. אינני חושש מהגודל- אליו אתרגל. אלא מכך שהאיכות תיפגע.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לטעמי אין בעיה עם המרחק הזה וגודל 46". תתרגל קצת לרכות בשידורים רגילים ותתענג על החדות בשידורי HD.

Adifigen

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
לטעמי אין בעיה עם המרחק הזה וגודל 46". תתרגל קצת לרכות בשידורים רגילים ותתענג על החדות בשידורי HD.
:בעד:

rk1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למרחק כזה, מינימום 46-47.
מתחת לזה התמונה ממש קטנה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
למרחק הזה מתאים לפחות 55 אם לא יותר בשביל להנות בשידורי FULL HD לעומת זאות התמונה תהיה די מטוטשת בשידורי SD אבל הראי שקונים טלוזיה עדיף כבר להנות משידורי הHD האכותים ולא להתפק בשידורי SD נחותים ולכן המינמום שתצריך לקחת בהתאם לתקציב הנמוך זה 47 אני ממליץ על LG LX6500 גודל 47 עולה 5850 שקל טלוזיה מעולה כוללת תלת מימיד לא הכי אכותי אבל שידור בHD פנטסטסטי עם תמעונין במוצר של סמסונג יש לך את ג6400 שיש לה יתרון קל בעומק השחורים אבל בעיה בתלת מימ יד שהיא ברוולציה HDR לכול עין ולא FULL HD ךלכול עין עוד בעיה זה הצבעים הפלסטים לטעמי והלא מדיוקים כמו LG LX6500 שיש בו גם מצב מומחה שנותן לך תצבעים הכי מדיוקים בצבעים אני לא ראיתי מתחרה ראוי בתקצתיב של 6-7 אלף שקל לLG LX6500 ואני בעלים גאה שלח המסך ואני יושב ממנו מטר וחצי -2 מטר ורואה רק FULL HD או ערוצי YES HD ונ הנה אני עומד לקנות בחודשים בקרובים לקראת שנה הבא טלוזיה 55 אנטיש למרחק 2.5 מטר לחדר שליט ואני חושב חזק בכיוון מסכי הLED החדשים של סמסונג דגש חזק על ES8000 שתעלה בארץ בסביביות לדעתי ב15-20 אלף שקל ליביואפרללי וזה עוד ירד אני יחכה לירדה משמעותית ויקנה יש לי טלוזיה די חדשה קניתי אותה בספטמר אני אישית כול שנה מחילף מסך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור