עזרה בשדרוג רסיבר

• פותח הנושא neno
  • פורסם בתאריך

neno

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
ברשותי רסיבר ימהה 765, שלדעתי אינו ממצה את יכולות הרמקולים שברשותי (הצורך העיקרי הוא בשמיעת מוסיקה ב 5.1 בפורמט DTS). בזמנו נרכש הרסיבר "על עיוור" כדי להחליף רסיבר קודם של הרמן קרדון (AVR 137 אם אני זוכר נכון) ואיני יכול לומר שהשינוי היה דרמטי...
הרמקולים הקדמיים שלי הם סיסטם אודיו מנטרה 60, האחוריים, סאב וסנטר של פרדיים. אשמח לקבל המלצות על רסיברים של רוטל, ארקאם ואחרים ברמת מחיר של 10,000 ש"ח שיכולים להוות שדרוג של ממש....כמו כן ארצה לדעת אם בכל הקשור לרסיברים יש בעיה עם תצוגה או יד שניה...תודה מראש

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
לך על הרמות הגבוהות ביותר

כגון אונקיו 3008 (אולי תשיג מתצוגה במחיר זה) פיוניר סדרת LX 73/83 וכד'
יאמהה 3067

אתה חייב לבדוק אותם בשילוב הרמקולים/חדר שלך-נכו שלא פשוט לקבל דבר כזה לניסיון
אבל כדאי להתעקש.

a_yaron

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
תשאיר את הרסיבר לק"ב ותשרשר מגבר משולב סטראופוני (או פרה ומגבר ...)

ירון

neno

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העזרה...היית ממליץ על הדגמים האמורים לפני רסיברים של רוטל למשל?
האם אמורה להיות בעיה ברכישת רסיבר כזה מתצוגה?

neno

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ירון ערב טוב. שירשרתי מגבר (אקספוז'ר 2010), כך שמוסיקה אני שומע רק בדו ערוצי, העניין שלהופעות חיות המוקלטות ב 5.1, אני צריך את הרסיבר, ויש פער גדול לטעמי במוסיקה בין הדו ערוצי ל 5.1...

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אין שום בעיה לרכוש מתצוגה-אני למשל מחפש אונקיו 3008 או פיוניר סדרה LX מתצוגה
למה לשלם מחיר מלא?

תוסיף את HK 360 או את 660 לבדיקה

a_yaron

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
ירון ערב טוב. שירשרתי מגבר (אקספוז'ר 2010), כך שמוסיקה אני שומע רק בדו ערוצי, העניין שלהופעות חיות המוקלטות ב 5.1, אני צריך את הרסיבר, ויש פער גדול לטעמי במוסיקה בין הדו ערוצי ל 5.1...

הבנתי
בק"ב אני לא יכול לעזור, אני עדין עם הימהה 2500 ל ק"ב ולא יוחלף בזמן הקרוב
פרט לזה שעבורי מספר ההופעות הקטן שאני שומע ב5.1 נשמעות לי טוב מאוד כשהרוב בעצם עדין מגיע מהזוג הקידמי (יש לי גם את הסנטר התואם למנטרה 60)

ירון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור