עזרה ברכישת עדשת מצלמה ל Canon

יניר

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,

אני רוצה לשדרג את עדשת הקיט שקיבלתי עם מצלמת הקנון 1200D שלי (עדשת הקיט היא EF S18-55 IS II).

ההתלבטות כרגע היא בין 3 עדשות:

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

אני יודע שלא מדובר בעדשות סופר איכותיות אבל אני לא רוצה להשקיע יותר.
מה שלא הצלחתי להבין זה מה ההבדל בין הראשונה לשניה (IS / IS II), כי לפי המפרט הן זהות לחלוטין, ואיך זה הגיוני שהשנייה והחדשה יותר היא גם זולה יותר.

ולגבי העדשה השלישית (STM), אני יודע שהיא האיכותית יותר מבין השלוש וגם היקרה ביותר אבל השאלה היא אם היא שווה את ההפרש במחיר (בערך 200 שקל יותר).

תודה רבה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הגרסה הראשונה היא הישנה יותר ואני לא בטוח שעדיין מוכרים אותה - אם אתה רואה פרסום שלה זה בטח פרסום ישן כך שהמחיר לא מעודכן וזא יכול להיות שהוא גם יקר

בקשר ל STM היא טובה יותר וכן בעלת מערכת שמתאימה לצילום וידאו האם זה חושב לך?

אומנם אלו העדשות שבחרת, אבל השאלה האם אלו העדשות שמתאימות לך? מה אתה מחפש בעדשה זאת? ומה חסר לך מעדשת הקיט?

יניר

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי כרמי,

לגבי המחירים יכול להיות שאתה צודק. זה יוצא בערך 650 לראשונה, 750 לשניה ו 820 לשלישית.

וידאו כמעט ולא חשוב לי בכלל האמת, האם זה אומר שלא שווה להשקיע בעדשה זו על גבי האחרות? היא עדיין מוציאה תמונות באיכות טובה יותר לא?

בגדול מה שאני מחפש זה עדשת זום שתאפשר לי לצלם אובייקטים גם אם הם רחוקים קצת, בעיקר לצילומי טבע נוף וקצת ספורט.
טווח המחירים שלי הוא עד למחיר ה STM בערך (800 ש"ח).
לפי הביקורות הבנתי שאלו הן עדשות משלימות לצלם החובב שרוצה להגדיל את טווח הצילום שהוא מקבל מעדשת הקיט שהגיעה עם המצלמה ולכן ההתלבטות היא בין השלוש הנ"ל, אך אם יש הצעות אחרות אני פתוח אליהן.

תודה רבה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בטווח המחיר הזה אין הרבה אפשרויות בנוסף למה שרשמת - ה STM זה הדגם החדש יותר וטוב יותר האם זה שווה שלך את ההפרש לדעתי כן היות וההפרש נמוך ומקבלים מערכת פוקוס טובה יותר ועדשה חדשה יותר, אבל זה רק אני

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור