עזרה ברכישת מצלמה

rotemhatuka

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום קוראים לי רותם אני מעוניינת לקנות מצלמה מקצועית כי אני מאוד אוהבת לצלם ,
אני אוהבת לצלם נופים ומקארו, כל מיני פרחים וחיות מקרוב
אשמח להמלצה על מצלמה במחיר של עד 2500 ש"ח

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הי רותם, קודם כל נעשה סדר :)
שאת אומרת מצלמה מקצועית את מדבר על מצלמת DSLR ?
כי יש מצלמות מוצלחות מאוד מצלמות ללא מראה כמו
http://www.dtown.co.il/articles/3017.html
אני יודע שזה לא נכנס בתקציב שלך - אבל יש גם דגמים זולים יותר האם זו אופציה?

האם מצלמה קומפקטית איכותית יכולה להתאים?
http://www.dtown.co.il/articles/2576.html
כעת היא עולה פחות 2500 ש"ח

אפשר למצוא גוף מצלמת DSLR בתקציב שלך (ניקון D5100 או D5200, או קנון 600D), אבל עדשה טובה זה הרבה כסף, ומהר מאוד עדשת קיט (עולה כ 500 ש"ח) תגביל אותך.

נערך לאחרונה ב:

rotemhatuka

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אז זהו שאני חושבת שאני ילך על מצלמת DSLR כי אני גם רוצה מצלמה שתשמש אותי בעתיד וגם אני רוצה לקחת קורס צילום ואני רוצה מצלמה מקצועית בשביל זה ושאפשר להחליף עדשות , אז המצלמות שרשמת הם בתקציב שלי ?
עוד שאלה , מה לדעתך עדיף ניקון או קאנון ? כי אני קצת מנהלתי על קאנון אבל אני לא יודעת

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לקנון וניקון יש דגמי כניסה ל DSLR זולים יותר הקנון EOS 1100D והניקון D3200, אבל למי שרוצה להתקדם הייתי ממליץ על דגם קצת יותר מתקדם, אם הוא יכול להרשות לעצמו את ההפרש
הקנון EOS 600D היא מצלמה מוצלחת , אבל לדעתי הניקון D5200 מודרנית יותר ומוצלחת יותר, עם חיישן מתקדם יותר ומערכת פוקוס מוצלחת יותר הבעיה שהיא יקרה יותר, אני מאמין שבעוד חודש המחיר שלה ירד היות והדגם הקודם ה D5100 יפסיק להיות מיוצר (אבל אין לי הבטחה כאן :) ).

מה עדיף אין הבחירה חד משמעית טובה יותר.
מעבר לכך צריך לקחת בחשבון שרכישת גוף מצלמה זה רק התחלה יש עדשות והעלות האמיתית זה העדשות. ניתן לרכוש למצלמות האלו עדשת קיט (של קנון או ניקון בהתאמה למצלמה שרוכשים), היא זולה כ 500 ש"ח והיא גם בסיסית באיכות וביכולות שלה.

חובבי צילום רוצים עדשה עם צמצם גדול, אבל אני קופץ כבר קדימה ... :)

rotemhatuka

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כל תודה רבה לך על התשובות המהירות! אני אשקול מה שרשמת ואני מקווה שאני יקנה בקרוב !
האמת שחשבתי על המצלמה 1100D וכבר כמעט הייתי בטוחה שאני יקנה אותה אבל דיברתי עם מישהו שיש לו את המצלמה והתאכזב ממנה מאוד , מה אתה אומר ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני יכול להבין את האכזבה
הקנון 1100D נחשבת דגם פתיחה מוצלח, אבל ההפרש מול ה 600D לא גדול (כ 400 ש"ח, אולי באחוזים זה הרבה :) ) וה 600D מצלמה הרבה יותר מוצלחת.

מצד שני נהוג להגיד שצלם מחליף מצלמה כל כמה שניים, אבל לא מחליף עדשות ואני בטוח שעם עדשת קיט יהיה קשה לראות הבדל באיכות התמונה בין המצלמות - אבל צורת השימוש ותפעול של ה 600D היא מוצלחת יותר.

rotemhatuka

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה ! עזרת לי מאוד, אני חושבת שאני יבחר אחת מהמצלמות DSLR ופשוט אני לא יקנה את המצלמה ישר אני יקנה יחד איתה עדשה טובה חוץ מעדשת קיט ולאט לאט אני יקנה כל פעם עוד עדשה כי בכל זאת צריך להתחיל ממשהו, תודה רבה לך !

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם אין תקציב, ניתן לרכוש עדשת קיט 18-55 ולאחר מכן, לאחר קצת ניסיון וידע אפשר לרכוש עדשה או עדשות מתאימות לצרכים שלך

אז עדשת הקיט יכול להפוך להיות חסרת שימוש (או עדשה לגיבוי :) )

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור