עזרה ברכישת מצלמה קומפקטית

עדן

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי
אני מחפשת לקנות מצלמה איכותית וקומפקטית- כזאת שיכולה להכנס לכל תיק אך יחד עם זאת איכות תמונות מעולה
חשבתי על הכיוון של panasonic lumix lx100
מה דעתכם על הבחירה? יש עוד מצלמות ברמה הזאת שמומלצות ..? אשמח לשמוע את דעתכם !

שאלה נוספת .. הגיוני שהמחיר של המצלמה בארץ זהה למחיר בארה"ב? מצאתי את המצלמה הזאת בארץ ב2700 דרך זאפ וזה גם פחות או יותר המחיר שראיתי בחו"ל :

זה הגיוני? יכול להיות שזו גירסה פחות טובה של המצלמה? או שהיא פחות חדשה?

זה הקישור של המצלמה שמצאתי..
http://m.zap.co.il/jacket.aspx?site...e&modelid=887301&prodId=1715019204&platform=2

תודה לעונים!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
כן, זה הגיוני.
את ההפרש יבואנים משיגים באביזרים - כרטיסי זיכרון לדוגמה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ברוכה הבאה,
לפי מה שאני רואה בקישור 2890 ש"ח, שזה שונה מהמחיר שמפורסם בזאפ - עדיין מחיר נהדר עם אחריות שנה של החנות.
המחיר עם של שלוש שנו אחריות של היבואן הרשמי הוא 3100 ש"ח, עד כמה שווה לך אחריות זו שאלה אישית.

מעבר לכך יצא לי לצלם עם המצלמה והיא באמת קטנה ונוחה לשימוש לפי ההגדרה שלך היא יכולה להתאים לך, אפשרות אחרת לבדיקה היא סוני RX100 III חיישן קצת יותר קטן, אבל מצלמה מוצלחת - לדעתי עדיין ה LX100 עדיפה

עדן

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות והעזרה!
האם זה משנה איזה סוג כרטיס זכרון אקנה למצלמה? עדיף שיהיה עם מהירות מסויימת?
ועוד שאלה - האם יש אופציה במצלמה הזאת שכל התמונות שמצולמות יועברו אוטומטית לטלפון שלי?( שמעתי שיש מצלמות שזה אפשרי .. )

אחרי מספר חיפושים מצאתי את הדיל הזה:
http://www.bestbuy.com/site/panason...1312208849.p?id=mp1312208849&skuId=1312208849

נראה משתלם?
בחרתי דווקא את זה כי למיטב הבנתי יש שם כרטיס זכרון , סוללה נוספת - שאלו דברים שאני צריכה..
האמת שלא כל כך הבנתי את השימוש בשאר המוצרים שבדיל:) אבל עדיין זה נראה משתלם .. מה דעתכם?
שוב תודה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
את מגיע לרכוש שם או שיש לך חבר שיביא את זה לארץ
מה בקשר למשלוח לארץ ומס על הכול כולל משלוח?
מה בקשר לאחריות?

אני לא יודע אם את מתכננת לצלם וידאו 4K אבל יש לקחת בחשבון עבור כך כרטיס זיכרון מהיר (לכתיבה לא רק לקריאה)

נערך לאחרונה ב:

עדן

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני לא שולחת עם משלוח .. חברים מביאים לי את זה ..
אתה יודע האם יש אופציה במצלמה הזאת שכל התמונות שמצולמות יועברו אוטומטית לטלפון שלי?( שמעתי שיש מצלמות שזה אפשרי .. )

החבילה נראת לך משתלמת?

תודה:)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
החבילה מעניית אם את צריכה את מה שיש בה, ... את צריכה חצובה קטנה, את צריכה פלאש חיצוני קטן, יש לקחת בחשבון שפרט לכרטיס זיכרון שהוא של חברה מוכרת שאר הציוד הוא של חברה לא מוכרות (לי בכל אופן :) )
יש לקחת בחשבון שהמחיר שם לא כולל מע"מ שם שצריך לשלם ושאין אחריות בארץ למצלמה
אם את לא צריכה את החבילה שמספקים שם אז ההפרש מול מצלמה בארץ לא ממש גדול וכאן יש אחריות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור