עזרה ברכישת מסך LED או פלזמה, תקציב 4K פלוס מינוס

בנטובים

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

התחלתי לעשות מחקר מקיף לגבי סוג הטלוויזיה שאני רוצה לקנות, ונתקלתי בעודף אינפורמציה ושלל תכונות שקשה להבדיל ביניהן. הדבר החשוב ביותר בטלוויזיה מבחינתי זה איכות צפייה. עוד דרישה זה חיבוריות למחשב והתאמה לסוגים שונים של קבצים. אני מוריד הרבה וחשוב שהטלוויזיה תדע לקרוא את מה שאני מוריד.
זה בגדול 2 הדרישות העיקריות שלי מטלויזיה.
לגבי שאר הנתונים:
מרחק צפייה שלי בערך 3 מטר.
תנאי תאורה: יש חלון גדול מאחורי הטלוויזיה, בזווית של 45 מעלות - זה לגבי שעות היום. בשעות הערב יש תאורה עילית.
וכמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא + - 4K.
שמתי לב שהפלזמות יחסית זולות והבנתי שהביצועים שלהם יותר טובים מLED בטווח מחירים דומה

תודה מראש

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
מצטרף לדילמה. מסכי LCD, אלו שראיתי לפחות, יקרים כזולים, נותנים תמונות מרוחות, גבולות מרצדים ומטושטשים בין צבעים וקוי מתאר, בקיצור תמונה מחורבנת למדי, ודאי כך כשמדובר בשידורי SD, ודאי כך בהשוואה ל CITY FACE העתיקה שלי שמסרבת להתקלקל מאז התיישבה אצלי לפני למעלה מעשר שנים. אני מבין שב HD התמונה הרבה יותר טובה, אלא שעדיין שידורים רגילים, מהווים חלק נכבד מזמן הצפיה שלי.

בנטובים

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הקפצה
ועוד שאלה ספציפית, חוות דעת של מישהו על פלזמה PK550R של LG?

ושוב תודה רבה לעוזרים

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ על LG LE5500 טלוזיה מעולה כוללת כנסית USB HD
...
יש לה לוקאל דמניג מה שאומר שיש שליטה על התאורה האחורית המסגרתית כביו והדלקת הנרות ושליטה על עוצמת המנורה מה שנותן לה שחורים עמוים חיסכון בחשל ונקדיות עצומה
בקשר לפלמה הזאות היא מעולה אבל סובלת מהשתקפיות חמרות וצריך לקחת את זה בחשבון וגם מצריבות
עם תרוצה הכוונה יותר טובה תפנה עלי לסקייפ הזה matan6589884

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור