עזרה ברכישת מסך לחדר..

TetiBETTY

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מתכננת לעשות re-design לחדר, ובעקבות זה לקנות מסך טלויזיה "נורמלי" לחדר.

בגלל שאני לגמרי חדשה בעסק, אשמח לחוות דעתכם:

הגודל של החדר סטנדרטי- 3.5x3 מטר, המרחק למיקום העתידי של הטלויזיה הוא 3 מטר, אולי טיפה יותר.
יש לי מחשב נייד שדרכו אני רואה 90% סדרות טלויזיה שונות וב10% סרטים למיניהם, חלקם HD חלקם לא. אני רוצה להתחיל לראות את הכל דרך הטלויזיה ולהתחיל להנות גם מהסדרות (הרבות) שאני רואה.
בנוסף יש לי ממיר של YES ו DVD (הכי פשוט שיש) שגם הם כמובן ייתחברו לטלויזיה.

ודבר אחרון, אני מעוניינת במערכת רמקולים ומהתייעצות הבנתי ש 2.1 יספק איכות שמע טובה מאוד. השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם לטלויזיה עצמה או שרק דרך חיבור לנייד עם מפצל??

בתקווה שהגעתם עד לכאן..
1. פלזמה / LCD? (ממה שהתרשמתי עד כה פלזמה מומלצת)
2. מה האינטש המתאים למרחק?
3. המחיר עד 5,500-6,000 (ועדיף פחות :) )
4. אם יש דגם ספציפי אשמח לשמוע/לדעת עליו..

תודה רבה רבה!!
בת אל

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ברוכה הבאה,
למרחק שציינת, מסך 42" יכול להתאים בהחלט, הבעיה היא שהתקציב הזה לא ישאיר מקום גם לרמקולים...
תצטרכי לרכוש גם מגבר / רסיבר עבור הרמקולים, במיוחד אם את מעוניינת לחבר אליהם שלושה מכשירים: ממיר, מחשב ונגן DVD.

TetiBETTY

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
פלזמה או LCD?
יש העדפות ספציפיות?
אם כן, אשמח לדגמים...

תודה רבה על העזרה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113

TetiBETTY

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי המצלות על ה pv80 ולא 8, מה ההבדל המשמעותי בניהן?
כי מבחינה כספית, הוא משמעותי בשבילי (כמעט 1000 ש"י יותר)..

אני לא רוצה לשאול בחנות כי אז המוכר יגיד ה-כ-ל שאני אקנה את היקר יותר ולא יהיה אבוייקטיבי..

תודה רבה על העזרה עד עכשיו, עזרת לי מאוד..

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לדעתי ב PV80 רואים קצת יותר טוב (שיפור קל בגוונים ותאורה) מה PV8, אבל 4300 ש"ח שעלתה להורים שלי ה PV8 מול 6000 ש"ח שהוא המחיר שמצאתי ל PV80 (שני המחירים עם אחריות של יורוקום כולל הובלה והתקנה) לא היה שווה את ההפרש.

אם אתה מוצא את ההפרש הזה משתלם לך (או שאתה מצליח למצוא את ה PV80 יותר זול) יכול להיות שזה באמת משתלם לך, למי שהפרש קל באיכות לא הכי חושב לו לא הייתי חושב פעמיים לכן רכשתי להורים שלי את ה PV8.

אני מתחיל לדבר כמו מוכר בחנות, קניתי להורים שלי :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור