עזרה ברכישת מחשב (לא דווקא לצרכי מוסיקה)

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
שלום לחברי הפורום,

אני מחפש לרכוש מחשב באזור ה-700$ , ירכש בארה"ב.

המחשב צריך לכלול הארדיסק מכני וכמן כן SSD.

מעבד בתצורת I5, דור שלישי (אפשר דור מתקדם יותר אם נכנס במחיר)

זכרון 4 או 6 ג'יגה.

כרטיס מסך - סטנדרטי (מובנה של ווינדאוס צריך להספיק)

עדיפות רבה לכך שהמחשב יהיה מחומרים איכותיים, כמו מקלדת נעימה ונוכה לכתיבה, פלסטיק מחוזק או שילדה טובה יותר (לא סגסוגת מהחלל אבל משהו סביר+)

המשקל של המחשב הנייד לא כל כך משנה (מתפשר בעניין הזה, אבל כמובן שלא יהיה טנק)

גודל המסך 14 או 15.4 אינץ

המחשב ישמש לצרכי לימודים וכתיבת עבודות ולצורך תקלוט מוסיקה באירועים.

כידוע לכולנו ישנם בפורום זה כמה אנשים שמבינים מאוד בעולם המחשבים באופן כללי ולא דווקא בהקשר למוסיקה, מצטער מראש שתוכן הפרסום לא תואם את הקטגוריה ובכל זאת מקווה שתעזרו :)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אין כזו חיה כידוע לי.
לא במחיר הזה כמובן.
אתה רוצה שני HD . מעט ניידים תומכים בזה.
למה אתה צריך גם וגם?

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
חשבתי להקדיש את ה DDS למערכת ההפעלה ואת האחר לשמירת קבצים למיניהם (יכול להיות שאני מדבר שטויות אז תרגיש חופשי לתקן אותי)

אחרי קריאה מסוימת חשבתי ללכת בכיוון של דגמי לנובו החדשים מסדרת T , ההתלבטות היא בין 2 דגמים: T440P ל T540P (SSD אוסיף בהמשך אם יהיה צורך) , המחיר זהה אבל מה יש הבדל בין הפאנלים שהם אחראים על איכות התמונה והרזולוציה, ה-440p משתמש בפאנל AUO עםAHVA והדגם השני ב- TN display technology (וזה במידה והבנתי נכון את כל הג'יבריש הזה) , בהתאם להבדלים האלה אני חושב על מה ללכת, אינץ אחד יותר או תמונה שאמורה להיות רזולטיבית יותר..

(מיכאל תרגיש חופשי להתפרץ לשיחה אם לא אני אצטרך לפנות אלייך בהודעה פרטית בקרוב :)

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור