עזרה בקשר חיבור ממיר HOT לLCD FULLHD

blackline

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי טלויזיה LCD FULLHD42 וממיר hot רגיל בעל יציאת scart אחת ויציאת rca בטלויזיה אין לי scart יש לי hdmi יש לי component ו rca איך הכי מומלץ לי לחבר אותה שאני יהנה מהאיכות של התמונה ומהשמע תודה לעוזרים

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מה דגם הטלויזיה?
אין בה כניסת S-VIDEO?

blackline

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש בה s-vid אבל אין לממיר והs-video בצד לא מאחורה אבל לא יהיה סאונד

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
תסתכל במדריכים באתר כדי להעשיר את הידע בקשר לסוגי מחברים ולחיבור הממיר.
אתה צריך לקנות כבל SCART ל S-VIDEO. הכבל הזה כולל גם שני מחברי אודיו RCA אדום ולבן.
אין דבר כזה שיהיה S-VIDEO בלי כניסת סאונד.

blackline

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה עדיף scart to scart או scart to s-video

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ברור שSCART לSCART. אבל זה לא הרבה יותר טוב.

blackline

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ומה זה 3 בננות אחת צהובה אחת לבנה ואחת אדומה ובצד השני של הכבל יש scart כלומר אתה יכול לחבר את הscart לממיר ואת הבננות לטלויזיה או הפוך לאיזה רמה של איכות זה נחשב?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
זה כבל SCART ל COMPOSITE. הבננה הצהובה היא החשובה כי השתיים האחרות מעבירות אודיו. זו הכבל שמעביר אות וידאו באיכות הכי נמוכה שאפשר. זה נראה לא טוב במיוחד במסכי LCD.

בכל LCD/פלזמה יש לפחות כניסת COMPONENT(אדום כחול ירוק) אחת. אם ספקי הכבלים הנהדרים שלנו היו טורחים לצייד את הממירים ביציאה הזאת לא היו בעיות כי היא מעבירה אות באותה איכות של הSCART אבל זה לא המצב.

blackline

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה כבל SCART ל COMPOSITE. הבננה הצהובה היא החשובה כי השתיים האחרות מעבירות אודיו. זו הכבל שמעביר אות וידאו באיכות הכי נמוכה שאפשר. זה נראה לא טוב במיוחד במסכי LCD.

בכל LCD/פלזמה יש לפחות כניסת COMPONENT(אדום כחול ירוק) אחת. אם ספקי הכבלים הנהדרים שלנו היו טורחים לצייד את הממירים ביציאה הזאת לא היו בעיות כי היא מעבירה אות באותה איכות של הSCART אבל זה לא המצב.
אז עדיף S-VIDEO על הבננה והscart ביחד
אז הכי טוב בשבילי זה scart to s-video+audio

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
זאת האפשרות הכי פשוטה.
יש אפשרויות אחרות יקרות יותר שאתה יכול לראות במדריכים.

deep

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
HOT נותנת לך במתנה ממיר HD + 2
כך את הממיר HD שלהם , זה בחינם כל היציאות יש לך

פשוט פשוט

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
המבצע הזה חל על לקוחות במסלול מסוים(ומיותר) שעולה לפחות 260 ש"ח בחודש. אם אתה לא במסלול הזה אתה חייב להצטרף כדי לקבל את ההטבה.
המסלול הבסיסי של הוט עולה בסביבות 200 ש"ח. הצטרפות לחבילת HD שזהה לזאת בהטבה הנ"ל היא בתשלום קבוע של 50 ש"ח לחודש.
תעשה 1+1 לבד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור