עזרה בקניית מצלמה

yairfishik

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אהלן לכולם, אני טס לדרום אמריקה לטיול שאחרי הצבא עוד מעט, ואני מחפש מצלמה שתלווה אותי בטיול.
בעיקרון אני קונה אותה בארה"ב(דודה שלי מביאה) כך שהתקציב שלי הוא בין 300-400 דולר...ואם יש משהו שאסור לי לפספס אני מוכן שגם יעלה 500 דולר, אבל רק אם יש משהו שממש מומלץ.
הדרישות שלי הם שיהיה אפשרות להעברת תמונות בwifi, ושהתמונה לא תצא מטושטשת מכל תזוזה קטנה(יש לי כרגע את הניקון S6100 וזה סיוט). תודה

יאיר

yairfishik

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה!אין דגם עם אופציית WI FI מובנת?? ואשמח לראות עוד דגמים...תמיד טוב להשוות

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש מצלמות רבות עם WIFI - השאלה היא מה בדיוק אתה מתכנן לעשות עם WIFI ?
בקשר לתמונות חדות, כל מצלמה (כן, כל מצלמה), צריך להבין את המנגנון של הפוקוס והצמצם
בבקשה הסבר
http://www.dtown.co.il/articles/1943.html

יש להבין שהיום לכל מצלמה סבירה יש מייצב, אבל גם הוא לא מבטיח תמונות חדות כאשר יש תזוזזה בעיקר שמצלמים במהירות חשיפה איטית יחיסית ו/או עם זום

yairfishik

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בעיקרון אני מתכנן להיות נגיד בטיול בדרום אמריקה, להגיע להוסטל ושיהיה לי אפשרות להעלות את התמונות ישירות מהמצלמה, בין אם זה לפייסבוק או ל"ענן" שייגבה לי את התמונות.

מה דעתכם על המצלמה הנל:http://www.bhphotovideo.com/c/produ..._dmc_zs30k_lumix_dmc_zs30_digital_camera.html

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה חייב להבין שעם למצלמה יש WIFI זה לא אומר שאתה יכול להתחבר לענן ולפייסבוק ללא מחשב או טלפון עם תוכנה מתאימה
יוצאים מהכלל חלק מהמצלמות של סמסונג שיכולות להתחבר לרשת בצורה ישירה ללא מחשב או טלפון

עד כמה הנושא הזה באמת חשוב?

yairfishik

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אם כך אז זה לא כל כך חשוב...מה דעתכם על המצלמה הזאת?

http://www.bhphotovideo.com/c/produ..._dmc_zs30s_lumix_dmc_zs30_digital_camera.html

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
שתיהן לא מתקרבות לרמה של המצלמה שהמלצתי לך עליה.
לדעתי.
אתה משלם פה הרבה על שם כמו "לייקה"
אתה משלם פה על הקישורית WIFI וNFX.
אתה משלם על זום X20 שלא תשתמש בו בטיול. להפך, בטיול לא משתמשים בזום אלא רוצים עדשה כמה שיותר רחבה .
העצה שלי זה שתסע לחו"ל עם קורא כרטיסים פשוט.
בכל הוסטל כמעט יש מחשב עם חיבור USB ומעלים דרך זה את כל הקבצים.
כמו כן בכלל, הפתרון הפשוט הוא לקנות 4-5 כרטיסים של 32GB או 64 GB.

סתם לסדר לך את האוזן. אני צילמתי במצלמת DSLR חדישה , באיכות מלאה, על כרטיס 16 GB, וצילמתי סה"כ
2137 תמונות, שתפסו 11GB.
ככה ש3-4 כרטיסים של 32 GB שיעלו לך 300+ ש"ח תוכל לצלם בערך 12 אלף תמונות. נראה לי מספיק לטיול לא?
אם יש לך בעיה של "גיבוי", קח קורא כרטיסים + דיסק און קי גדול של 64GB למשל, ופשוט תגבה אליו בנוסף.

לקנות מצלמה רק בשביל להעלות תמונות לענן, ולשלם על זה כסף, לדעתי , זה בזבוז.
במיוחד ש99% בכל הוסטל בעולם היום יש מחשב עם חיבור לאינטרנט.

לאן אתה נוסע, ?

yairfishik

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לדרום אמריקה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
שם עוד לא הייתי , אבל מהניסיון שלי מאוסטרליה ,ארה"ב ואירופה בהוסטלים, בכולם לא חשוב מה היתה הרמה (טיולים ב 8 שנים האחרונות) היו מחשבים עם חיבור אינטרנט.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור