עזרה בקניית מצלמה חדשה

ofir87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי, אני מעוניין לקנות לאשתי מצלמה ליומולדת שתשמש בעיקר לצילום משפחתי וקצת לטיולים וכאלה. אני מחפש מצלמה עד 2000 שח. אני לא כל כך בקיא בנושא. ראיתי את שני הדגמים האלו באינטרנט:
http://www.cameramia.co.il/מוצר-318...ss-Digital-X7-Kit-EF-S-18-55mm-f-3-5-5-6.aspx

http://www.cameramia.co.il/מוצר-315...al-X7i-KIT-EF-S-18-55mm-f-3-5-5-6-IS-STM.aspx

האם מישהו התנסה במצלמות האלו ויכול להמליץ עליהן או מה עדיף מבינהם? ואם הם יתאימו לשימושים שציינתי.

בנוסף אם יש המלצות למצלמות אחרות אשמח לשמוע.
תודה רבה על העזרה :)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
היא יודעת לצלם? מצלמה ראשונה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני חושב שהכיוון צריך להיות מצלמה קטנה ואיכותית כמו פנסוניק GM1 עם עדשת קיט
איכות תמונה לא פחות טובה קנון שציינת בקישורים שלך, אבל היא קטנה יותר וקלה יותר ולכן יותר מתאימה לדרישות

ofir87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מצלמה ראשונה.אין לה כל כך ניסיון בצילום.ידע בסיסי :)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
דרך אגב ל GM1 יש וידאו הרבה יותר מוצלח מהקנון ועם אוטופוקוס אמיתי בוידאו שלקנון האלו אין

ofir87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה על העזרה.
וסתם לדעת, איך המצלמה הראשונה שציינתי מבחינת מפרט? (canon d100) היא מצלמה טובה? יכולה לענות על הדרישות?

ואיזה דגם מומלץ וחדש יותר canon 1200d או canon 100d

תודה :)

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אין כזה דבר דגם מומלץ לכל דרישה, עבור הדרשיות שלך הן פחות מתאימות
עבור כך (למרות שבתוספ כמה שקלים הייתי בחור דגמים אחרים) את ה 100D אני בכלל לא אוהב בגלל היא קטנה מידי להתפקד נוח והן לשימוש עם עדשות גדולות והיא לא מספקת יתרון מול מצלמות ללא מראה כמו GM1

בקשר לחדש יותר אני לא מבין את השאלה
אם את רוצה לבחור אחד מהדגמים שציינת אז תתחדש, אני לא חושב שזה נכון - אבל זה הכסף שלך

ofir87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
קודם כל תודה רבה על התגובות. על איזה דגמים אחרים היית ממליץ בתוספת תשלום?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא חושב שצריך לעלות בתקציב, אבל אופציות אחרות מוצלחות הן מצלמות כמו סוני RX100 מהסדרה השנייה או השלישית כלומר RX100 II או RX100 III כמו כן פנסוניק LX100 גם אופציה מוצלחת

אבל נראה לי שאני יודע מה שאתה חושב - אלו מצלמות קטנות זה בטח צעצועף אני רוצה משהו גדול מגושם כדי להרגיש שאני קונה משהוא רציני - אם זה הסיפור אז אני יכול להרגיע אותך שאלו מצלמות מעולות עם יכולת צליום מוצלחת ואיכות תמונה טובה מאוד.

אם אתה מתעקש על מצלמה יותר גדולה אז אפשר לבדוק גם את פוג'י X-A2 או X-M1 עם עדשת קיט ועדיין נשארנו בתקציב שלך.

אם עדיין תעקש על מצלמת DSLR כי זו מצלמה של מקצועניים (יש שאומרים משפטים כאלו), אז מקצועניים משתמשים במצלמות שונות לשימושים שונים כמו מצלמות כמו פנסוניק GH3 או GH4 בגלל איכות הוידאו שלה (יש לה חיישן ואיכות ותמונה זהה לזה שיש ל GM1 או LX100).

אם זה חייב להיות DSLR אז ניוקון D3200 או D3300 הן דגם הכניסה של ניקון לתחום ה DSLR והן מצלמות טובות מאוד - אני לא חושב שמקצוען אחד משתמש בהן כדי לעלות בתקציב ל D5300 או D7200 ואבל אז גם צריך לרכוש עדשות טובות יותר וזה ועדשה טובה מתחילה במחיר של 1400 ש"ח

בתחום של קנון זה מתחיל עם מצלמות כמוD600 או D650 ו 700D שהחליפו אותן, או 750D ו 760D שחדשות יותר.
וגם כן העדשות הטובות מתחילם לדבר על 1400 ש"ח

אני לא ממש בטוח שאני מבין מה אתה מחפש - כך שאני מקווה שההסבר הזה מקדם קצת אותך

ofir87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה על העזרה והתגובות המהירות :). נראה לי שאני אלך על ה nikon d3300 מה דעתך? שוב תודה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
זה מצלמה נהדרת כדי להשלים את הסט חשובה עדשה טובה
כמו ניקון 18-140
אבל אני מעדיף 17-50 עם צמצם גדול F2.8 לכל האורך מבית סיגמא או טמרון
לדעתי חשוב להבין שעדשת הקיט זה בזבוז זמן זה כמו לחבר קשית לברז כיבוי אש

ofir87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שמח לדעת שזו בחירה טובה :) כמו שציינתי המצלמה היא לאשתי. השאלה אם מההתחלה לקנות את העדשה שציינת או שהיא יכולה להתחיל עם העדשה שמגיעה? תודה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא חייבים לרכוש את המצלמה עם עדשת הקיט, לדעתי חבל לרכוש את עדשת הקיט - כמו שכתבתי היא ממש מגבילה את המצלמה

לדעתי זו מצלמה מוצלחת, אבל לא הבחירה הנכונה - הבכירה הנכונה היא GM1,

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור