עזרה בקניית טלויזיה..

itaiw

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
בוקר טוב,אני מחפש טלויזיה, או lcd או פלזמה,אך לאחר בדיקה בכמה חנויות, ראיתי שיש הבדלים באיכות באותו דגם מחנות לחנות.
השאלה של היא:האם ללא חברות הכבלים או יס, אני אצליח לראות משהו בטלויזיה שאקנה, או שאראה ממש גרוע? או אולי יש איזה ממיר שאפשר לקנות שלא עובד עם חברות הכבלים ואז זה ישפר לי את האיכות.
אם זה ככה, אז זה לא משנה ככ אם אשקיע 3000 שקל לטלויזיה או 2000 ובשניהם יראו אותו דבר, כי אין לי יס או הוט.

ודבר שני:יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם:1-זה פלזמה של האייר p32r1
2-lcd של פוגיקום, הדגם יחסית ישן אבל מחיר נמוך ,הדגם הוא:fujicom lc3201
3-lcd שך טושיבה רגזה av500/av550

ובמידה ובאמת אין לי פתרון לצפייה ,אלא רק להתחבר לחברות הכבלים, אז באיזה טלויזיה כדאי להשקיע?
תודה רבה מראש
איתי

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם ראית הבדלי תמונה באותו הדגם ממעבר לחנות לחנות, הרי שזה נובע מכיול שונה של הטלויזיות.
"ללא חברות הכבלים או יס" ? האם הכוונה היא לאנטנה חיצונית בבית? מה אתה מתכנן לחבר למסך?

itaiw

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
המשך שאלה..

שלום, כן ,כרגע אין לי הוט או יס, וחשבתי לחבר לאנטנה החיצונית הרגילה כמו שאנו רואים ביומיום טלויזיה. השאלה אם זה יראה ממש גרוע ואולי בכלל לא כדאי להשקיע בlcd או שכדאי להשקיע בלהתחבר לאחת החברות..או שאולי יש פתרון אחר שאתה מכיר? אולי ממיר מיוחד?
אולי לקנות צלחת בלי קשר לחברות הכבלים ואותה אולי אפשר לחבר לממיר ספציפי...
תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הפיתרון האחר הוא לרכוש צלחת לווין פרטית...
לגבי "ממש גרוע" דרך אנטנה "חיצונית רגילה" (RF), יהיה לך קשה מאוד לבחון LCD בחיבור זה לפני רכישה משום שחנויות לא מדגימות דרך אנטנה חיצונית אלא בחיבור לשירות YES או HOT (במקרה של שידורים רגילים).
כנראה שתצטרך לבחון האם האיכות מספקת רק לאחר הרכישה ואם תתאכזב, תצטרך להתחבר לאחת מהחברות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור