LCD עזרה בקניית טלוויזיה חדשה, מתלבט בין 37-42

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום :) עד לפני כמה ימים הייתה לי טלוויזיה 42' בחדר.
היא לא הרגישה לי גדולה מדי, מצד שני לתכני ה SD כן הרגשתי שהאיכות לא משהו וזה היה מעט מעצבן.
מרחק הצפיה המקסימלי הוא ב 2.5 מטר, כאשר אפשר בקלות להפוף אותו לכ2 מטר.
אני מתלבט בין 37 ל 40 ל 42.

המחיר כרגע אינו רלוונטי. אני מניח שבאזור ה5K מקס ל37 6K מקס ל 40 ו 7K מקס ל 42 משהו באזור הזה.

אני רוצה לראות שידורי 720P, אופציה אחת היא לחבר את המחשב, אך הוא מאוד רחוק וזה יעלה כמה מאות שקלים רק הכבל HDMI (שאורכו יהיה כ 10 מטר)
לכן חשבתי אולי לחבר דרך USB. אחי קנה בארה"ב טלוויזיה של SAMSUNG שדתומכת בUSB שמנגן קבצי MKV. אם יש טלוויזיה בארץ שעושה זאת זה יהיה בונוס נהדר.
אני מניח שרב הטלוויזיות הטובות היום כבר באות כ FULL HD, אבל HDR נראה לי בהחלט מספיק לגודל כזה, נראה לי ש 720P על מסך איכותי זה מספיק טוב לי, וגם אין הרבה תוכן ל 1080P עדיין.

יתכון שאקנה YES MAX HD (באותה הזדמנות אם למישהו יש אשמח לשמוע חוות דעת :)) אך כרגע אני עם YES MAX בלבד.

עיקר השימוש בטלוויזיה הוא לצורכי צפייה, יש לי PS2 שאולי אשחק מדי פעם, ואולי בעתיד אקנה קונסולה חדשה, אבל זה לא שימוש עיקרי ולא קריטי במיוחד. עיקר השימוש הוא צפייה בסדרות סרטים וכו וכו... ולהנות ככל שניתן מחווית הצפייה.

תודה על העזרה, ואם יש עוד פרטים שאני צריך לתת אשמח.

יואב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
גם טלויזיות סמסונג שתומכות בניגון MKV (והן הראשונות בתמיכה בפורמט זה), לא מנגנות את כל הקבצים כמו שצריך.
לכן, בכל מקרה, תצטרך מקור HD "חיצוני" (נגן עצמאי).
למרחק 2-2.5 מטרים, אכן, שידורי SD לא יראו מדהים על מסך 42", אולי התוצאה תהיה טובה יותר על מסכי פלזמה, תבדוק בחנות.

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה, אם ככה, אז אני אעזוב את חיבור הUSB ואחבר כל זאת את המחשב. כמה יעלה לי כבל HDMI באורך של כ 10 מטר שישמור על איכות תמונה טובה (אבל לא חייב להיות הכי איכותי). לא יודע אם יש סיבה מוצדקת אבל אני יותר לכיוון הLCD ולא פלזמה (למרות שאין לי הרבה ידע) לכן באמת חשבתי ש42' הוא מעט גדול וחשבתי יותר לכיוון ה40 או 37. יש לך כל מני המלצות? איך ה SCARLET של LG? היא טיפה יקרה, אבל אומרים שהיא מאוד טובה, איזה עוד אופציות יש? אולי SONY ב 40' ?

האם יש לפלזמה יתרון בצפייה בתכני HD וסתם בSD וסרטים וכו וכו... ? אני לא ממש מתמצא. ראיתי שפלזמות לא ממש מגיעות ב 37 ו 40 אלא רק 42+ , אז אולי אני אקח פלזמה 42. מה הייתרון שלה? ראיתי שהניגדויות הרבה יותר טובה. מה עוד ? מה מבחינת אורך חיים? ואם יש לפלזמה יתרון, אז למה עושה רושם שLCD הוא זה ששולט ?

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור