LCD עזרה בקניה מסך LED

שמעון מלכה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני מעוניין לרכוש מסך עד15000 עם דפדפן מלא . עיברית מסך55 ועוד שאלה צפיה בסרטים ישירה דרך וואלה גוגל או כל אתר אחר

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום שמעון ושבוע טוב ומבורך...
אתה החסרתה הרבה פרטים כדי שנוכל לעזור לך
1. מה המרחק צפייה?
2. מה תנאי תאורה?
3. מה התכנים?
4. חיבורים מיוחדים?
5. מה תמצפה מהטלוזיה?
יש לך את D8000 גודל 55 במחיר הזה ויש לה דפדפן איטרנט חופי +מקלט HD והקלטה והיא מביא איכות מציוניות בHD ואכות טובה בSD עם תרוצה ביקרות עצמית שעשיתי עליה תפנה עלי בפרטי ואני יתן לך עם תסתם רוצה עזרה כי לא כול כך נוח פה על גבי הפרום לעזור תפנה עלי לסקייפ שהוא matan6589884

שמעון מלכה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לך מתן מרחק צפייה כמעט 5 מטר סלון מואר תכנים sd hd תלת מימד לא הרבה חשוב לי הדפדפן שלה אם הוא כמו במחשב שאני יכול להוריד סרטים לצפיה ישירה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ שתראה שני מסכים ותחליט..
1.LG LW651Y
עולה 13-14 אלף שקל הוא פועל מעל תלת מימיד פיסיבי והוא נותן תמונה מציוניות ב2D
ותמונה מעולה ב3D ויש לו דפדפן איטרנט חופשי מו שרציתה
2מסך שני סמסונג D8000 גודל 55 מסך לפי דעתי ולפי דעתם של מבקרים בעולם אחד הטובים כיום בעולם מסך פרמיום מבית סמסונג עולה 15 אלף בייוא מקביל DVD סנטר יש לו דפדפן איטרנט חופשי + מקלט HD והקלטה מכשיר מציון גדוש פקצרים בהצלחה שמעון

Kobyba

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
מה עם המסך של פיליפס 55"?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הפליפס 7606?
עם אליו תמתכוון אני לא מכיר אותו מספיק טוב כדי להמליץ עליו אני ראיתי אותו אולי פעמים בשקם אלקטריק והאיכו היתה בסדר לא הכי מרישימה אבל כנראה גם בגלל התנאים הלא הכי טובים בחנות חוץ מזה על פי ביקרות יש לה יעומק שחורים לא הכי טוב 0.13 ונקדיות 1.4000 מה שאומר שהיא תתקשה בחלקים שדרושים קונסטרט טבעי גבוה כמו סרטים כאלו נגיד עיר החטאים ועוד כמה סרטים... בתנאי תאורה של אור היא מעולה לפי מיטיב ידעתי אבל שוב יש לך ב15 אלף את D8000
שהרבה יותר טובה ממנה לפי דעתי ולדעת מומחים בעולם שנחשבת לאחד המסכי LED הטובים והמובלים בעולם
אבל תחכה לתשבות מאנשים בעלי המסך הזה יש פה כמה אני יודע
בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור