היי,
התחדשתי ברמקולים Harbeth SHL5 וכעת אני צריך לשדך להם סטנדים.
האופציות הן:
- לקנות סטנדים מקוריים של סקיילן, אך המשלוח לארץ יעלה יותר מ50% ממחיר הסטנד וייקר מאוד את העסק.
- לבנות סטנדים דומים/תואמים בארץ
הייתי שמח לקבל עצות לגבי בנייה של סטנדים כאלה:
1. האם כדאי ללכת למקומות שמתעסקים בתחום של אודיו, דוגמת אומגה אודיו או שנגר טוב עם מפרט נכון ישיג את אותה התוצאה במחיר זול יותר?
2. הסטנדים המקוריים משתמשים ברגליים שעשויות מחומר פולימרי כלשהו. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג משהו דומה בארץ?
3. לגבי חלופות לרגליים הוצעו לי שתי אופציות:
- רגליים מפרופיל אלומיניום (במידה שונה טיפה מהמידה של הרגל המקורית)
- רגליים מסנדוויץ' Birch שיהיה חלול (אבל עם דופן יותר עבה מהאלמיניום או הפולימר) ויהיה אפשר למלא אותו בחול באופן דומה לאלומיניום.
איזה אופציה עדיפה? ומה תהיה ההשפעה על הצליל?
4. איזה ספייקים מומלצים לסטנד כזה ושייתנו תוצאה ברמה דומה לסטנד המקורי?
האם הסוג הזה טוב?
http://www.oregondv.com/1375spike.htm
איך בוחרים?
5. האם האופציה של בניה עצמית תיתן לי תוצאה ברמה דומה או שעדיף להשקיע יותר וללכת על הסטנד המקורי?
תודה רבה
התחדשתי ברמקולים Harbeth SHL5 וכעת אני צריך לשדך להם סטנדים.
האופציות הן:
- לקנות סטנדים מקוריים של סקיילן, אך המשלוח לארץ יעלה יותר מ50% ממחיר הסטנד וייקר מאוד את העסק.
- לבנות סטנדים דומים/תואמים בארץ
הייתי שמח לקבל עצות לגבי בנייה של סטנדים כאלה:
1. האם כדאי ללכת למקומות שמתעסקים בתחום של אודיו, דוגמת אומגה אודיו או שנגר טוב עם מפרט נכון ישיג את אותה התוצאה במחיר זול יותר?
2. הסטנדים המקוריים משתמשים ברגליים שעשויות מחומר פולימרי כלשהו. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג משהו דומה בארץ?
3. לגבי חלופות לרגליים הוצעו לי שתי אופציות:
- רגליים מפרופיל אלומיניום (במידה שונה טיפה מהמידה של הרגל המקורית)
- רגליים מסנדוויץ' Birch שיהיה חלול (אבל עם דופן יותר עבה מהאלמיניום או הפולימר) ויהיה אפשר למלא אותו בחול באופן דומה לאלומיניום.
איזה אופציה עדיפה? ומה תהיה ההשפעה על הצליל?
4. איזה ספייקים מומלצים לסטנד כזה ושייתנו תוצאה ברמה דומה לסטנד המקורי?
האם הסוג הזה טוב?
http://www.oregondv.com/1375spike.htm
איך בוחרים?
5. האם האופציה של בניה עצמית תיתן לי תוצאה ברמה דומה או שעדיף להשקיע יותר וללכת על הסטנד המקורי?
תודה רבה