עזרה בנוגע לחיבור המחשב לטלויזיה LCD HD

slayed

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום קוראים לי מאור ובניתי לסלון בבית מחשב נחמד שישמש כ HTPC המחשב עובד נחמד עם כרטיס מסך ge force 5500 הכולל יציאת DVI למסך ה LCD

הבעיה היא כזאת ואני כבר מאבד את עצמי בתוך הסיפור כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות הקבל ומחבר גם את הסאונד אל החיבור המתאים בטלויזיה ( דרך אגב הטלויזיה היא LG 37' ) אני מחבר את חיבור התצוגה ל HDMI\DVI בטלויזיה ולא רואים שום דבר המחשב מזהה את הטלויזיה אבל אין לי תצוגה לעומת זאת יש לי סאונד כמו שצריך כשאני מחבר את החיבור ל HDMI 2 החיבור הרגיל יש לי תצוגה ואין לי סאונד הבעיה כבר ממש מטרידה אותי ומשום מה זה כבר עבד לי בעבר אני לא יודע מה קרה או מה השתנה אשמח לקבל כל עזרה בנושא בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזו רזולוציה הגדרת במחשב ? בנוסף, תגדיר 60Hz

slayed

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שיחקתי עם כל מיני רזולוציות וכלום העניין הוא שב hdmi \ DVI לא רואים אבל שומעים וב hdmi 2 רואים ולא שומעים

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזה מסך זה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה אומר שבעבר זה עבד? מה השתנה? האם פרמטת את המחשב או בצעת שינוי אחר? עדכנת דרייברים של כרטיס מסך?

slayed

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אממ כן זה עבד ופירמטתי תמחשב אבל אפילו ה ps3 שלי עושה את אותו הדבר הוא עובד ב hdmi 2 עם סאונד והכל כן אבל עדיין הוא עובד רק שם ולא בראשן של ה hdmi/dvi

sharonmale

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לי זה נשמע תקלה ב LCD אם קורה מ 2 מכשירים שונים(קשה לי להאמין שיש פונקציה בטלוויזיה שאומרת "אל תיתן לי את התמונה אלא רק את הסאוונד")
אני הייתי מנסה אולי לכבות את ה LCD ולהוציא אותו מהחשמל ל10 שניות,לעשות לו מעיין "פריקת חשמל" אולי זה יסתדר, לך תידע..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור