עזרה! במערכת קולונע ביתי 5.1 + רסיבר

dror23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

אני עובר לבית חדש ויש לי שם 60 מטר מרובע ואני מעוניין לרכוש מערכת גם מוסיקה וגם לקולנוע ביתי

הרמקולים צריכים להיות שקועים בקיר גבס, הציעו לי רסיבר מסוג ימאהה 673 והרמן קארדן 365

הימאהה קצת יותר יקר ב1000 שח , לגבי הרמקולים הציעו לי את קאנטום מסידרה 865

מאגנט, ורבל רציתי לדעת איזה מבינהם הוא הכי טוב ?

אודה לעזרתכם...

ברקו

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי דרור,

אנחנו מחפשים במקום הלא נכון.
גם אני פרסמתי שאלה דומה לפני כמה ימים ועדיין לא הצלחתי לקבל תשובה אחת טובה. ראה bit.ly/16uFX2q

רוב החברה שקוראים את ההודעות כאן ומסוגלים לענות על השאלות הם בעלי עניין...
בעלי עניין שנקנה את הסחורה שלהם שנמכרת במחירים מופקעים.
תעשה השוואה בין מחירים של רמקולים בארץ לעומת המחיר בחו״ל.
גם לאחר משלוח, מס ומע״מ המחיר שבו תקבל רמקולים ורסיבר יהיה זול בחצי (!!) בערך לעומת קנייה בארץ.
בקיצור מנסים לעשות על פראיירים בפוטנציה כמוני וכמוך סיבוב.

לא מצאתי עדיין צדיק אחד שהמודל העיסקי שלו הוא ייעוץ אובייקטיבי נטו ולא מייצג אינטרסים סמויים לקניית הציוד שלו.
אני מוכן לשלם ליועץ כזה תשלום שעתי אבל אין בנמצא...

בהצלחה לך,
שאול

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
היי דרור.

הרמקולים של קנטון מצויינים והימהה לטעמי הוא רסיבר טוב יותר מהרסיבר של הרמן קרדון (ולא, אין לי מניות בימהה).
הפיוניר למשל, בביצועי קולנוע ביתי טוב משניהם בתקציב הזה.

לגבי רמקולים.
החלל שלך גדול, הייתי ממליץ לך ללכת על רמקולים שקועים גדולים. שמעתי רמקול שקוע של מוראל בעל יחידת מידבס של 8 אינטש. מנגן מצוין. ממליץ לבדוק אותו.

שאול.

לגבי התגובה שלך לדרור.

ראשית היא גובלת בהוצאת דיבה. אבל בוא נעזוב את זה רגע.
שאלת שאלה בקשר לפולק אודיו. קיבלת תשובה ממני. בתשובה שקיבלת המלצתי לך ללכת ולשמוע עוד סטים ולחזור אלינו עם 3 רמקולים שבניהם אתה מתלבט. הסברת שאתה לא אודיופיל, שמעת את הפולק ואתה לא מוצא סיבה לא ללכת עליהם. לאיזה תגובה בדיוק ציפית ממני? שאני אדרוש ממך בכל זאת לגשת ולשמוע עוד? מתנצל מאוד גולש יקר. אנחנו לא כאן בשביל להגיד לך מה לקנות. אנחנו כאן בשביל לעזור לך לבחור בין מוצרים שאתה מתלבט לגביהם. להסב את תשומת ליבך ליתרונות וחסרונות של מוצרים ביחס למה שאתה מבקש להשיג. אני ממש לא מתחנן ללמד לרכוש אודיו נכון.

נחזור לעניין בעלי העניין.
האתר הזה אינו מוכר דבר מלבד מידע. אין לנו חנות ואין לנו רווח ממכירות כלל (אנחנו אפילו לא יודעים אם תקנה משהו או לא). עוסקים בתחום מסומנים ככאלה והם אינם יכולים להשתתף בדיונים בפורום, אינם יכולים להמליץ על המוצרים שלהם, אינם יכולים לפרסם באופן סמוי פירסומות בפוסטים. לכן, מעבר לכך שאתה מוציא דיבה על האתר (שזו כבר בעיה), אתה גם לא טרחת לקבל את ההמלצה שלי בשירשור שפתחת למרות שניכנסת לפורום מקצועי וקיבלת הנחיות ועזרה.

שורה תחתונה.
יש לך עוד שאלות או התייעצות בקשר לרכישה שלך? - אחלה.
לא קיבלת תגובה שמשביעה את רצונך? - תחדד את השאלה שלך.

אני מוכן לענות לך בהרחבה למרות ההכפשות הללו שלך. אין לי בעיה לשים את זה מאחורי.

dror23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כמה עולה המוראל?

מה לגבי הREVEL.?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אם זיכרוני אינו מטעני המוראל אמורים לעלות בסביבות ה-1000 ש"ח ליחידה, אפילו פחות.

את ה-revel לא שמעתי. לכן לא אוכל לתת עליו חוות דעת.

dror23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחלה אני אבדוק אותם,

לגבי הרבל הם לא מוכרים כרמקוליים אחוריים קדמיים וסנטר , אלא יש להם סט אחד השאלה שלי האם אני יכול להגדיר דרך
הרסיבר ששניים יהיו קמיים שניים אחורייים ואחד סנטר גם אם הם לא הוגדרו ככה מלכתחילה ע"י החברה, וזה לא יפגע באיכות
או בצלילים שמפיק "סנטר" אמיתי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רמקול הוא רכיב פסיבי במערכת. אתה יכול להפוך אותו למה שאתה רוצה מלבד סאב. לכן לא תהיה שום בעיה להישתמש בהם כסנטר.

בכל זאת, הייתי מתאמץ ומאזין למוראל 8 אינטש. הסלון שלך גדול, כדאי לקחת רמקול שקוע גדול.

אגב, יש לך הכנות בקיר?
זה קיר גבס?

dror23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עדיין לא אבל אני בדרך לשם, לא מצאתי בארץ חברה שמוכרת אותם, מה המחיר שלהם?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור