היי דרור.
הרמקולים של קנטון מצויינים והימהה לטעמי הוא רסיבר טוב יותר מהרסיבר של הרמן קרדון (ולא, אין לי מניות בימהה).
הפיוניר למשל, בביצועי קולנוע ביתי טוב משניהם בתקציב הזה.
לגבי רמקולים.
החלל שלך גדול, הייתי ממליץ לך ללכת על רמקולים שקועים גדולים. שמעתי רמקול שקוע של מוראל בעל יחידת מידבס של 8 אינטש. מנגן מצוין. ממליץ לבדוק אותו.
שאול.
לגבי התגובה שלך לדרור.
ראשית היא גובלת בהוצאת דיבה. אבל בוא נעזוב את זה רגע.
שאלת שאלה בקשר לפולק אודיו. קיבלת תשובה ממני. בתשובה שקיבלת המלצתי לך ללכת ולשמוע עוד סטים ולחזור אלינו עם 3 רמקולים שבניהם אתה מתלבט. הסברת שאתה לא אודיופיל, שמעת את הפולק ואתה לא מוצא סיבה לא ללכת עליהם. לאיזה תגובה בדיוק ציפית ממני? שאני אדרוש ממך בכל זאת לגשת ולשמוע עוד? מתנצל מאוד גולש יקר. אנחנו לא כאן בשביל להגיד לך מה לקנות. אנחנו כאן בשביל לעזור לך לבחור בין מוצרים שאתה מתלבט לגביהם. להסב את תשומת ליבך ליתרונות וחסרונות של מוצרים ביחס למה שאתה מבקש להשיג. אני ממש לא מתחנן ללמד לרכוש אודיו נכון.
נחזור לעניין בעלי העניין.
האתר הזה אינו מוכר דבר מלבד מידע. אין לנו חנות ואין לנו רווח ממכירות כלל (אנחנו אפילו לא יודעים אם תקנה משהו או לא). עוסקים בתחום מסומנים ככאלה והם אינם יכולים להשתתף בדיונים בפורום, אינם יכולים להמליץ על המוצרים שלהם, אינם יכולים לפרסם באופן סמוי פירסומות בפוסטים. לכן, מעבר לכך שאתה מוציא דיבה על האתר (שזו כבר בעיה), אתה גם לא טרחת לקבל את ההמלצה שלי בשירשור שפתחת למרות שניכנסת לפורום מקצועי וקיבלת הנחיות ועזרה.
שורה תחתונה.
יש לך עוד שאלות או התייעצות בקשר לרכישה שלך? - אחלה.
לא קיבלת תגובה שמשביעה את רצונך? - תחדד את השאלה שלך.
אני מוכן לענות לך בהרחבה למרות ההכפשות הללו שלך. אין לי בעיה לשים את זה מאחורי.