עזרה במספר התלבטויות עקרוניות - רכישת טלוויזיה (נערך)

מובשו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

מחפש טלויזיה לחדר שינה, מרחק 3.5 מטר. תקציב 8K

50% HD 50% SD, מחוברת ליס מקס HD וסטרימר.

בפניי מספר בעיות:

1. פלזמה או LED- צפייה בחדר שינה נעשית בעיקר בלילה בחדר חשוך או כמעט חשןך, בתנאים אלה, ידה של הפלזמה על העליונה לפי הבנתי. כמו כן ללד בתנאים אלה יש עננות וזליגות אור. עדיופת לפלזמה?

2. גודל- 42 קטן לי, אז ההתלבטות היא בין 46 לד, או פלזמה 50, אני יודע שלמרחק 3.5 מטר, באופן עקרוני 50 זה בסדר, אבל מדובר בחדר שינה ולא בסלון, וצפייה בעיקר בשכיבה, האם יהיה גדול מידי 50 (במיוחד שיש לא מעט צפייה ב-SD)?

3. מכוון שאני ארדם הרבה מול הטלויזיה הזאת ללילה שלם, אני מפחד מצריבות וצבירות בפלזמה, ולמרות השיפורים והמנגנונים עדיין אין הבטחה למניעה ב-100%. עדיפות ללד?

4. מחיר, הפלזמה הרבה יותר זולה, ps50c550 עולה בסביבות5.5K, לעומת 46c6200 או sl733 שעולות בסביבות 7.5K- הפרש משמעותי.

בקיצור איך יוצאים מהתסבוכת הזאת?

חייב עזרה!! :?

תודה רבה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
פלזמות מדגמים זולים, סובלות בדרך כלל מבעיית השתקפויות, אך אם רוב הצפיה תערך בתנאי חשיכה, אזי נקודה זו תהיה פחות בעייתית עבורך.
מבחינת זויות צפיה ואחידות תאורה, לפלזמות תהיה עדיפות ברורה.
בנושא צריבות, עדיף יהיה להשתמש בטיימר שינה שמגיע במסכים רבים (תכןן אותו על ערך מקסימלי בזמן הצפיה) וכך תמנע מצריבה.

מובשו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה ליאור.

אני מבין שאתה ממליץ לכיוון הפלזמה.

מה אתה אומר על גודל 50, ל-3.5 מטר בחדר שינה? גדול מידי?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
לדעתי איך כזה דבר גדול מדי, אפילו לחדר שינה

אלט

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעט מבולבלת
זה באמת משתנה מתי רואים טלויזיה והבחירה של הסוג?

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי מבחינת גודל אין בעייה בכלל , לי בחדר שינה בערך מאותו מרחק יש 55 led וזה כיף לא נורמאלי....

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אני מעט מבולבלת
זה באמת משתנה מתי רואים טלויזיה והבחירה של הסוג?

זה לא ממש משמעותי, אבל בגלל שלפלזמה יש בעיות השתקפויות אז כדאי לצפות בה בחדר חשוך, אם זה בלילה או אם זה במהלך היום ועדיף עם חלונות סגורים

זורו44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
זה לא ממש משמעותי, אבל בגלל שלפלזמה יש בעיות השתקפויות אז כדאי לצפות בה בחדר חשוך, אם זה בלילה או אם זה במהלך היום ועדיף עם חלונות סגורים

לפי התאור שלך ,כל מי שרכש פלזמה ,נאלץ לרדת למחתרת.:מה??????????:

להגיף תריסים ולהחשיך את הבית.
אז למה להמליץ על פלזמה כשהלד מצוין בכל מצב

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
זורו, לא צריך להגזים. לי יש פלזמה ואני צופה בה מבלי שנאלץ לסגור שום דבר. ולהמיץ על פלזמה כי הפלזמה עדיין טובה יותר מלד

אלט

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפי התאור שלך ,כל מי שרכש פלזמה ,נאלץ לרדת למחתרת.:מה??????????:

להגיף תריסים ולהחשיך את הבית.
אז למה להמליץ על פלזמה כשהלד מצוין בכל מצב

זה בדיוק התחושה שאני קבלתי LOL

אלט

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני בעצמי מסתכלת על טלוויזיות לד אחרי הבלאגן שהיה לי עם הישנה שלי נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג גם בגודל אני מסתכלת על הטלוויזיה הזאת
נראת לי מתאימה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור