עזרה במלצמה עמידה במים

• פותח הנושא padi
  • פורסם בתאריך

padi

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן חברה, אני חדש בפורום וקוראים לי ליאור. הסתכלתי כבר תקופה על הפורום ולמדתי קצת וקיוותי עכשיו להיעזר בכם.
בקיצור אני כבר כמה זמן רוצה לקנות מצלמה עמידה למים. הסתכלתי המון וכבר הלכתי לאיבוד מרוב שכול מקום כותב דברים כאלה ואחרים על כול המצלמה.
בגדול כבר התכוונתי לכיוון הניקון AW100\110 (אשמח לדעת כמה באמת יש בניהם הבדל ואם שווה את הכסף) או Panasonic Lumix DMC-TS5.
האמת שגם הגופרו 3 החדשה מאוד מושכת אותי אבל אני לא בטוח כמה היא מתאימה לדרישות שלי.
אני צריך מצלמה שתשמש אותי בעיקר לתמונות סטילס, תיהיה עמידה (לא צריך משהו מטורף אבל בטיולים קצת מים ודברים כאלה לפחות שתעמוד), תמונה כמה שיותר איכותית, אני אשתמש גם בווידאו אבל הרבה פחות, ועדיפות למצלמה קומפקטית יפה ונוחה לשימוש.
אני יודע שזה קצת מופזר אבל זה מרוב שכבר הלכתי לאיבוד באינטרנט.
תודה מראש

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מכיר אישית את המצלמות האלו (הניקון והפנסוניק), מהנתונים על הנייר אין הבדל גדול בין המצלמות, פרט למסך עם רזלוציה גבוהה יותר ב NIKON AW110 - אלו מצלמות סטיילס שמסוגלת לצלם גם וידאו ולכן לא תיהיה נוחה לצילום וידאו כמו מצלמת וידאו

בקשר ל GOPRO זו חייה שונה לגמרי, זו מצלמה שהעיקר שלה זה וידאו שמסוגלת לצלם גם סטיילס ויש לקחת זאת בחשבון
http://www.dtown.co.il/articles/2766.html

padi

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אז אם הצורך העיקרי שלי זה תמונות סטילס אתה ממליץ לרדת מהגו פרו ?
ובכל בקרה יש איזה מצלמה מהסוג הזה (עמידה) שאתה מכיר וממליץ ?
ותודה על התגובה !

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני פחות מכיר את התחום הזה ונראה שהמצלמות שבחרת לא רעות כלל לתחום הזה
כך שקשה לי לעזור לך ללא ידע מעשי בנושא

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור