שלום רב ברוצני לרכוש מסך תלת מימיד לא בגלל תוכנות התלת מימיד אלה בגלל האיכות המטורופת שיש למסכי הפרמיום הלולו ולא אכפת לי לשלם יותר כי אני יודע מבקרות שאף מסך שהוא לא תלת מימיד יכול להתמודד מולם יש להם את כול הפצרים נתונים מעולים וכולי טוב סליחה על החפירה נתחיל בלספר מה אני רוצה
אוקי זה ככה
מרחק צפייה מטר וחצי 2
תכנים רק HD אכותי =
YES HD
בלורי
משחקים FULL HD
אני חשבתי על כיוון 46-50 אני יודע שתחשבו שזה ענק אבל לי אין בעיה עם גודל להפך אני מת על טלוזיות ענקיות זה נותן תחושה של עוצמה ויופי
אוקי אלו הטלוזיות שאני חושב לקנות
סמסונג C7000 גודל 46
עולה 11500 אלף שקל +אחריות רשמית+משקפם+בלורי תלת מימיד
סמסונג C8000 גודל 46
עולה 12500 אלף
עם משקפים ונגן בלורי תלת מימיד+אפשר להוסיף אלף שח ולקבל מערכת קולנוע ביתית של פיוניור
פלזמה סמסונג C7000 גודל 50
מחיר 11050 אלף שקל
שוב+נגן ומשקפים
ואחרון חביב הטלוזיה הLED של פליפיס סדרה 8
מחיר 13000 אלף שח שוב עם כול הדברים שצינתי למעלה
המחרים הלולו נקחו מחניות קטנות ופרטיות ולא זאפ
מי הכי מתאים לי למה שאני רוצה והכי אכותי אני רוצה את הכי אכותי כיום בתקציב עד 13 אלף ולא מוכן להתפשר על גודל 40 כי זה טלוזית צעצוע לא מרשימה ואני יצתרך לעומד חצי מטר כדי לראות תכני תלת מימיד וממש לא בא לי
טוב תודה לעונים
מתן
אוקי זה ככה
מרחק צפייה מטר וחצי 2
תכנים רק HD אכותי =
YES HD
בלורי
משחקים FULL HD
אני חשבתי על כיוון 46-50 אני יודע שתחשבו שזה ענק אבל לי אין בעיה עם גודל להפך אני מת על טלוזיות ענקיות זה נותן תחושה של עוצמה ויופי
אוקי אלו הטלוזיות שאני חושב לקנות
סמסונג C7000 גודל 46
עולה 11500 אלף שקל +אחריות רשמית+משקפם+בלורי תלת מימיד
סמסונג C8000 גודל 46
עולה 12500 אלף
עם משקפים ונגן בלורי תלת מימיד+אפשר להוסיף אלף שח ולקבל מערכת קולנוע ביתית של פיוניור
פלזמה סמסונג C7000 גודל 50
מחיר 11050 אלף שקל
שוב+נגן ומשקפים
ואחרון חביב הטלוזיה הLED של פליפיס סדרה 8
מחיר 13000 אלף שח שוב עם כול הדברים שצינתי למעלה
המחרים הלולו נקחו מחניות קטנות ופרטיות ולא זאפ
מי הכי מתאים לי למה שאני רוצה והכי אכותי אני רוצה את הכי אכותי כיום בתקציב עד 13 אלף ולא מוכן להתפשר על גודל 40 כי זה טלוזית צעצוע לא מרשימה ואני יצתרך לעומד חצי מטר כדי לראות תכני תלת מימיד וממש לא בא לי
טוב תודה לעונים
מתן